Србија

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПЛАКАО ЗА МОНСТРУМОМ?! Самоубиство Марка Николића потресло његовог бившег ЦИМЕРА ИЗ ЋЕЛИЈЕ!

Фото: Јутјуб

Након што је Марко Николић (43) 30. децембра у Централном затвору пререзао себи гркљан и преминуо у Ургентном центру, притвореници не престају да коментаришу немили догађај, а Николићева смрт потресла је и Зорана Марјановића (39), који му је два месеца био цимер

Према речима извора из ЦЗ-а, Марјановић је са неверицом примио вест да се његов бивши цимер убио.

– Када је 15. септембра дошао у ЦЗ као осумњичени за убиство супруге Јелене Марјановић (33), Зоран је доспео у ћелију са Марком Николићем, који је ту био од јула, пошто је испред Центра за социјални рад у Раковици убио сина Михаила и бившу невенчану жену Мају Ђорђевић. Николић је Марјановића лепо прихватио и могло би се рећи да су њих двојица остварили коректан и другарски однос – каже добро обавештени саговонрик и додаје да двојица притвореника никада нису причала о злочинима за које се сумњиче.

Зорану, као ни осталима, није било свеједно када је чуо шта је Николић урадио. Узнемирио се и није могао да верује шта се догодило. Пошто је у први мах чуо да је Николић успешно оперисан, Зоран је веровао да ће издржати, али када је стигла вест да је Николић ипак преминуо, он је наводно и заплакао. То је сасвим нормална реакција, јер он је са тим човеком делио простор и време и остварили су контакт. Доживљавао га је као неког свог, па је и његова емотивна реакција уобичајена за такве услове – објашњава саговорник Ало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Марко Николић је 30. децембра изненада разбио огледало у купатилу у ћелији и зарио себи парче стакла у гркљан. Цимери су одмах скочили на њега желећи да га спрече да се повреди, али нису успели да га савладају, пошто је био крупне грађе и јаке конституције. Николић је након повређивања хитно пребачен у Ургентни центар, где су га лекари оперисали, али је неколико сати касније преминуо на интензивној нези.

– Родитељи Марка Николића преузели су његово тело, али место и време сахране држе у тајности, тако да се не зна да ли је и где сахрањен – каже наш извор.

Извор: Alo.rs