Издвајамо Србија

КЉУЧНИ ДОКАЗ, ВЕШТАЧЕЊЕ ЈЕ ЗАВРШЕНО: Јеленине патике откривају ко је убица?!

Фото: Јутјуб

Сага се наставља

У оквиру истраге о убиству певачице „Гранда“ Јелене Крсмановић Марјановић (33) завршено је и вештачење патика које је Јелена имала када је 2. априла 2016. у каналу на борчаноском насипу нађено њено тело, пише Ало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према незваничним сазнањима, вештачење Јеленине обуће рађено је како би се утврдило да ли је заиста у њима трчала насипом кобног дана, алии да ли се блато са њених патика поклапа са блатом нађеним на панталонама Зорана Марјановића, који је осумњичен за убиство.

– Вештачење патика је завршено и на основу анализа дошло се до тога да се блато са ђонова поклапа са блатом чији су трагови раније изоловани са фармерки Зорана Марјановића. То потврђује да су Зоран и Јелена кобног дана били на истом месту, односно да су обоје газили тло на насипу Црвенка – објашњава извор и додаје да су ранија вештачења показала да се блато са Зоранових панталона поклапа са блатом нађеним на телу убијене Јелене, пише Ало.

Фото: Јутјуб

Према речима извора, овим вештачењем завршен је још један важан део истраге, а осим вештачења Јелениних патика, у Више јавно тужилаштво пристигла су и друга вештачења, као и нови докази, на основу којих је Апелациони суд недавно потврдио притвор Зорану Марјановићу до 10. марта.

– Тужилаштву су раније достављени резултати вештачења базних станица и мобилних телефона, као и неуропсихијатријско вештачење Зорана Марјановића. Са овим новим вештачењем, али и изјавама сведока, истрага се приводи крају. Очекује се да истрага буде завршена до 10. марта, што је и рок за подизање оптужнице. Према до сада прикупљеном материјалу, кључни докази односе се управо на форензичке трагове – каже извор.

Подсетимо, у налогу за спровођење истраге против осумњиченог Зорана Марјановића наводи се да је Јелена усмрћена ударцима непознатим предметом у главу, и то у каналу у којем је пронађен њен леш.

 

 

Извор: Ало.рс / srbijadanas.com