Издвајамо Србија

ЛЕГИЈИН СТРИЦ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Чеду је плаћао вођа „ЗЕМУНАЦА“! Сећам се речи „дошло је Циганче да му дамо кинту“

Михајло Улемек тврди да је лидера ЛДП својевремено више пута виђао у кући вође „земунског клана“ Душана Спасојевића у Шилеровој, где је долазио по новац

ДОДИК ИЗЈАВОМ ЗАПАЛИО РЕГИОН: Нисмо ми босански Срби, ми смо Срби, кад науче то ови у Београду…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Михајло Улемек, стриц Милорада Улемека Легије и некадашњи пуковник Српске добровољачке гарде Жељка Ражнатовића Аркана, оптужио је лидера ЛДП Чедомира Јовановића да је својевремено одлазио у седиште „земунског клана“ у Шилеровој и да је од вође те криминалне групе Душана Спасојевића Шиптара добијао новац!

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: Откривено ко је продао ХОЛБРРУКОВУ ГАРАНЦИЈУ О НЕПРИЗНАВАЊУ КОСОВА! 

Михаило Улемек (Фото: Јутјуб)

Улемек тврди да је лично виђао Јовановића у Спасојевићевој кући у Земуну. То здање је иначе срушено после убиства премијера Зорана Ђинђића, којег су убили припадници „земунског клана“ предвођени Спасојевићем и Легијом.

КАДРИ ВЕСЕЉИ ПРЕТИ: „Србија нека не покушава да се врати, ићи ћемо до Ниша“

Потврдиће на суду

– Чеду Јовановића сам у Дућиној (Душан Спасојевић, прим. нов.) кући у Шилеровој видео три-четири пута. Виђао сам га крајем 2002. и почетком 2003. године, стојим иза тога и то могу да потврдим и на суду, могу да га погледам у очи и питам да ли је долазио тамо – прича Михајло Улемек и присећа се како је то изгледало:

ПУТИН ТЕСТИРАО ЗМАЈА ГОРИНИЧА ПОД НОСОМ НАТО: Амере заледио систем УР-77 „Метеорит“ (ВИДЕО) 

– Седимо тамо у Шилеровој, јављају да је дошао Чеда, а мени Спасојевић каже: „Пуки, склони се у другу собу, дошло је Циганче, брзо ће он да оде, само да му дамо неку кинту.“ Дућа је Чеду звао Циганче.

ШИПТАРИ У ШОКУ! ВОКЕР ОДБИО ТАЧИЈЕВО ОДЛИКОВАЊЕ: Време је да одете! 

Јовановић ћути

Наш саговорник тврди да је кућа у Шилеровој улици касније срушена до темеља искључиво због Јовановића.

НЕМАЧКИ НАУЧНИЦИ НАЈАВИЛИ БИБЛИЈСКИ ПОТОП: Вода ће убити 156 милиона људи! 

– То могу да потпишем! Кућа у Шилеровој је срушена због Чеде Јовановића зато што се он бојао да би тамо могле да се нађу неке његове ствари или снимци на којима се он види – наводи Улемек.

ОТАЏБИНА ЗОВЕ! На западне границе Русије креће 22,000 професионалних војника 

Чедомир Јовановић јуче није одговарао на наше поруке.

И други га оптуживали

БРАЦАНОВИЋ: ПОСТОЈЕ СЛИКЕ ИЗ ШИЛЕРОВЕ НА КОЈИМА ЈЕ ЧЕДА

ВАТРЕНО КРШТЕЊЕ „ПАНЦИРА“ У СИРИЈИ: Ево зашто Руси ни у лудилу неће вратити Куриле Јапанцима… (ВИДЕО) 

Иначе, да подсетимо, ово није први пут да је Јовановић оптужен да је био редован гост у Шилеровој. То се претходних година више пута чуло и на суду, па је тако бивши заменик начелника БИА Милорад Брацановић чак тврдио да постоје и компромитујуће фотографије из Шилерове на којима је лидер ЛДП који шмрче кокаин. И некадашњи припадник ЈСО Саша Пејаковић испричао је у суду да је 2001. Чедомир Јовановић, којег је тада службено обезбеђивао, ишао код Спасојевића.

После убиства Ђинђића

ВОЂА „ЗЕМУНАЦА“ УРЛАО ЗБОГ РУШЕЊА ВИЛЕ

Здање у Шилеровој било је у власништву самог врха „земунског клана“ Душана Спасојевића Шиптара и Милета Луковића Кума. Изградња куће је завршена новембра 1999, а рушење је почело два дана после убиства Ђиндића – 14. марта и трајало је до 27. марта 2003. Сведоци-сарадници су касније на суду открили да је Спасојевић, који се у то време налазио у бекству, неконтролисано урлао када је видео да је почело рушење објекта. Удовице Спасојевића и Луковића тужиле су државу због рушења куће и тражиле одштету од осам и по милиона евра. Плац на којем се налазила кућа је одузела држава.

 

Извор: Екипа Курира