Издвајамо Србија

ЛУКАС ПОБЕСНЕО БРАНЕЋИ ГРОБАРЕ ЗБОГ УБИСТВА ТАТОНА: Та пe*****на је имитирала авион и бомбардовање а навијачи робијају

Буран наступ Лукаса поводом пресуде за убиство Татона

Случај Бриса Татона, француског навијача који је погинуо у Београду у тучи са Гробарима, један је од најбурнијих и најмрачнијих у новијој историји, а на то се у последњој емисији „Ћирилица“ потпуно неочекивано осврнуо познати звездаш Аца Лукас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фолкер који је окорели навијач Црвене звезде, у једној расправи је направио паралелу са случајем у ком је навијач Тулуза преминуо после нереда у центру Београда и туче са Гробарима.

Само суђење је донело мноштво контровези, промењених исказа, а прошле године су Гробари пружили подршку некадашњем навијачу Дејану Пузигаћи, који се замонашио под именом Сава.

Ђорђу Прелићу је смањена казна за убиство Татона, многи навијачи су већ одслужили казне, попут Стефана Величковића који је поручио да је процес био политички и да је пет година лежао у затвору због непрописног паркирања.

На све то се осврнуо Лукас у прилично бруталном и увредљивом наступу када је спомињао покојног навијача.

– Јесу ли навијачи Партизана осуђени на правди Бога на 20, 30 година затвора због оне п… и Француза, г… који је стајао насред старог Мажестика и имитирао авион и бомбардовање, зај… се са народом около који је седео и није их дирао, да би на крају сам скочио са оног ср… Ако су момци добили 30 година због тога, што ми морамо да се додворимо Европи – рекао је Лукас, чиме је изненадио многе Гробаре.

 

 

Извор: Телеграф.рс

Ознаке