Издвајамо Србија

ОВА ЖЕНА ЋЕ ИЗВУЋИ ЗОРАНА ИЗ ЗАТВОРА: Она зна све о односу са УБИЈЕНОМ Јеленом

Фото: Јутјуб

Била на списку чувених деветоро

Дугогодишња девојка Милоша Марјановића Милица, која се удала за њега тачно седам дана након што је притворен његов старији брат Зоран, првоосумњичени у случају убиства певачице Јелене, одбрана ју је предложила као кључног и јединог сведока за којег верују да би могао Марјановића да извуче из затвора. Датум саслушања још увек није познат, али ће се највероватније сазнати следеће недеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Очекује се да Милица, као особа која је пре удаје доста времена проводила у породичној кући Марјановића, изнесе детаље у вези са оним што се десило 2. априла 2016, када је певачица нестала и убијена у каналу код насипа у Црвенки – наводи извор.

Управо Милица била је на списку од девет сведока чија су имена стајала у кривичној пријави подигнутој против Зорана Марјановића 15. септембра ове године, који би требало да буду саслушани у Вишем јавном тужилаштву у случају који се води против њега.

Фото: Јутјуб

– Због чега Милицу није позвало тужилаштво као сведока, свима је и даље мистерија. Као супруга, девојка Зорановог брата, која је фактички живела с њима у кући у Борчи у време док је Јелена била жива, требало је да посведочи о односима укућана са убијеном певачицом, о дану њеног нестанка, али и о ситуацији након што је њено тело пронађено код насипа у Црвенки. Она за разлику од осталих Марјановића није имала право да одбије изјаву, те је могла да буде један од кључних сведока против њега – открива извор.

Међутим, како су у ВИшем тужилаштву саслушани сви сведоци, те нису предложени нови, нити извођење нових доказа, у случају саслушања Милице дошло је до преокрета – од кључног сведока тужилаштва, постала је кључни сведок одбране.

Фото: Јутјуб

После убиства Јелене Крсмановић, Милица и њена мајка су заправо једине које су виделе њено беживотно тело. Зоран је тада први пут био у притвору у овом случају, па није могао да оде да препозна своју убијену жену, али је зато забранио Јелениној мајци да то уради она. Како је тада причао, страшан призор убијене Јелене би је превише узнемирио, па је на препознавање упутио супругу свог брата и њену мајку.

Милица Марјановић се од почетка истраге држала подалеко од медија, исто као њен супруг.

– Због свега тога и њене превелике блискости са Марјановићима доводи се у питање да ли ће и колико њена изјава бити веродостојна – наводи извор.

 

 

Извор: Блиц.рс / srbijadanas.com