Издвајамо Србија

ОВО БИ МОГЛО ДА РЕШИ СЛУЧАЈ: Видео доласка Јелене и Зорана на насип кључан у решавању злочина

Фото: Јутјуб

Милица Марјановић, супруга рођеног брата Зорана Марјановића, данас је стигла у тужилаштво да сведочи у истрази која се води о убиству Јелене Марјановић, док се истовремено покренула прича о снимку са насипа у време језивог злочина.

Фото: Јутјуб

Она је иначе једина од Марјановића која је одлучила да сведочи, док су сви остали чланови породице искориситили законско право и одлучили да пред судом не кажу ништа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истовремено, поново се покренула прича о снимку са насипа у време убиства певачице Јелене Марјаноивћ.

Директор Центра за форензичка истраживања Ненад Шипка рекао је да постоји видео запис на ком се види да Јелена са супругом и дететом долази на насип аутомобилом.

– За постојање тог снимка ми смо знали још пре пет, шест месеци, одговорно тврдим, волео бих да видим снимак, али Теодора Крсмановић, сестра Јелене Марјановић је видела те фотографије и није идентификовала Јелену – рекао је Шипка у Јутарњем програму на Пинку.

Фото: Јутјуб

Он је нагласио да је лично истраживао и дошао до информација да на продавници у близини насипа није постојао видео надзор у тренутку када се догађај одиграо.

– Једини видео надзор постојао је на продавници која је на путу до Црвенке, и та камера је на неких десетак метара удаљена од возила која се налазе са друге стране. Ја вам одговорно тврдим да је немогуће идентификовати особу и утврдити тачно ко се налази на снимку. На њему се не види лице, само рука и црвена коса. Трећа ствар је та да је наведено време снимања негде око 15 и 30 сати, а ми имамо поуздану информацију од сведока који је Зорана видео између 14 и 30 и 15 часова на насипу код рампе. Идентитет сведока је познат тужилаштву, међутим, никада није испитан – објаснио је он.

Милица изашла на задњи излаз

Пред улазак на сведочење, које је заказано за 12 часова, ни Милица ни адвокати нису желели ништа да коментаришу, да би она, након сат времена, по завршетку непримећено изашла на други излаз тужилаштва, желећи да избегне окупљене фоторепортере.

Њено саслушање, подсетимо, предложили су Зоранови браниоци који су и овога пута остали доследни одлуци да не дају изјаве. Како сазнајемо, Милица би требало да сведочи о односима у породици Марјановић, али и о дешавањима у кући у Борчи током ноћи потраге за Јеленом, као и ономе што се збивало на дан када је откривено да је певачица зверски убијена на насипу.

 

Извор: Курир.рс