Србија

ОЛИВЕРА СУ ЗБОГ ОВОГ ВОЛЕЛИ И СРБИ И АЛБАНЦИ: Сусрет са ћеркицом албанског политичара оставиће вас без текста!

БЕОГРАД – Река Митровчана јуче се у непрегледној колони опростила од свирепо убијеног Оливера Ивановића, а његова смрт није тешко пала само Србима.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поштовали су га многи Албанци, а и он њих иако је због неоснованих албанских оптужби за ратне злочине ни крив, ни дужан у истражном затвору провео пуне три године.

Дан после његове смрти испливао је и стари видео-снимак с Космета америчке новинске агенције Асошиејтид прес на којем је остао забележен гест Оливера Ивановића за дивљење. На том снимку се види како Оливер, иначе отац синова, љуби руку ћеркице Бајрама Реџепија, покојног албанског политичара.

Људски гест Оливера заувек ће остати забележен. Реч је о прослави мароканског контигента Кфора коју су уприличили поводом прве годишњице владавине свог краља.

Реџепи је на церемонију повео и своју ћеркицу, којој је Оливер пришао и поред које је чучнуо да се поздрави и пољубио руку.

Подсетимо, Оливер је за собом оставио супругу и четири сина – Николу, Жарка, Јанка и малог Богдана.

Оливер Ивановић је због неоснованих оптужби Албанаца три године провео у истражном затвору из ког је после штрајка глађу послат у кућни притвор, а потом и ослобођен када су лажне оптужбе против њега пале. Ново суђење чекао је на слободи…

 

Извор: Kurir.rs