Издвајамо Србија

ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ХАШКА ТАЈНА: Шешељ и генерал Ојданић се замало потукли због заносне фризерке!

Лидер радикала и бивши начелник Генералштаба ВЈ у притвору бацили око на исту жену, која је генерала коштала самице јер ју је ухватио за задњицу

У Хашком трибуналу својевремено умало није дошло до жестоког обрачуна између лидера СРС Војислава Шешеља и генерала Драгољуба Ојданића, а главни кривац за то била је заносна фризерка!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, и вођи радикала и бившем начелнику Генералштаба Војске Југославије допала се фризерка која их је сређивала, а Ојданић је чак у једном тренутку почео нападно да јој се удвара, што се није допало Шешељу, па га је пријавио чуварима, због чега је генерал завршио у самици.

Учињено из љубоморе

Све то испричао је за Курир певач Ера Ојданић, иначе генералов рођак, тврдећи да је шеф СРС то учинио из љубоморе.

– У Хагу су наши генерали и политичари били нервозни јер су били лишени слободе, али и секса. Е сад, и мој Драгољуб и Шешељ су фаце, мангупи, а тамо у Хагу је њих шишала изузетно згодна фризерка. Она се свидела и Драгољубу и Воји. Једном приликом мом рођаку се омакла рука и фризерку је ухватио за незгодно место. Она се пожали Шешељу, који га је пријавио шефу затвора – прича Ера и додаје:

Месец дана у самици

– Драгољуб је зато био кажњен и провео је месец дана у самици. Шешељ је потом предложио и да се он искључи из њихове црквене општине у Трибуналу, и то наводно због политике, а у ствари је све то урадио из љубоморе.

Међутим, с друге стране, Шешељ каже да ништа од тога није истина и да је са Ојданићем имао други проблем.

– Он се нагодио с тужилаштвом да обе стране повуку жалбу после првостепене пресуде којом је осуђен на 15 година затвора. То је учинио јер је у том тренутку био око 11 година у притвору, чиме је одслужио две трећине те казне, после чега, према неписаном правилу, већина осуђеника тражи превремено пуштање на слободу. Тако је било и у његовом случају – објаснио је Шешељ и додао:

– Тиме што је повукао жалбу, односно признао кривицу, осуђени су и остали у том предмету. Они су невини. Тада сам рекао Ојданићу да је обична пи*кетина, а он ми је рекао: „Хвала и нећу узвратити истом мером.“

Шешељ признао

ИСКЉУЧИО САМ ГЕНЕРАЛА ИЗ ЦРКВЕ

Лидер СРС је потврдио да је на његов предлог Ојданић искључен из црквено-школске општине у Схевенингену:

– Када нам је у посети био свештеник, тражио сам да, после одржане литургије, одржимо седницу црквено-школске општине, на којој сам тражио да се из ње искључи Ојданић, пошто не може да се избаци из цркве, јер је погазио част и традицију српског генерала. Већином гласова он је искључен.

 

Извор: Курир / Екипа Курира