Издвајамо Србија

ПРЕТРПЕО ЈЕ ЖЕСТОК НАПАД: Лав Пајкић открио своју страну приче и зашто је испрозивао Шапића и своје колеге

Син Исидоре Бјелице, Лав Пајкић, у последње време бројна је тема медија због емисије коју води, а у којој је извређао бројне познате личности попут Александра Шапића, али и колеге Ивана Ивановића и Зорана Кесића. Неколицина њих је чак објавила да је помогла његовој мајци, а апсолвент Факултета драмских уметности по први пут прича о чему је реч.

– Ја јесам хејтован код људи које критикујем, то је та сорта људи. Они не критикују мене, већ моју политичку опцију коју подржавам. Моја емисија се не разликује претерано од других лејт најт формата у свету. Ја желим да кажем када је нешто добро, а и да искритикујем када није – започео је причу Лав Пајкић у емисији водитељке Жане Пантелић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Водитељка се осврнула на бројне негативне коментаре на друштвеним мрежама.

– Могу они да говоре шта хоће и критикован сам једино јер критикујем опозицију. Поменули сте интернет, то је њихова територија, Твитер и остале мреже. Не постоји ниједна ствар коју ја могу да урадим, да није хејт са њихове стране. Емисија је све гледанија и гледанија.

На питања да ли Пајкић сматра да је довести свињу у студио и упоредити је са особом увредљиво, каже:

– У емисијама се шалимо. Ево, даћу вам пример. Један лејт најт водитељ је моју мајку исто упоредио са животињама својевремено и то је било увредљиво. Али, пре свега је шала. Да ја сада откријем лек за канцер, ја бих и даље био омражен. Видите ли којим напором опозиционари покушавају да дискредитују људе са власти? Ја чак нисам ни члан СНС-а. Имали смо разне акције, али тренутно нисам члан.

Пајкић истиче да је добијао разне поруке на телефон, а једну је истакао као најстрашнију:

– Добијао сам и приватне поруке: „Када будеш спуштао мајку, сети се да има доста нас који смо срећни“.

Жана је питала младог Пајкића и да прокоментарише зашто је нападао одређене познате личности, које тврде да су помогле његовој мајци:

– Ето, направила се супер слика да су они мени помагали, тј мојој мајци. Једина особа која је можда помогла је Александар Шапић, све време говорим „мени“, зато што смо породица. Он је понудио салу, прво та сала није његова, понудио је салу у којој се организовао хуманитаран концерт. Та сала је одбијена из политичких разлога, али он је свесно избацио тај део приче. Александар Шапић није помогао уопште. То је јако лепо смишљено. Шта год ја да кажем против њега, он ће рећи да нападам његов хуманитарни рад. Он заиста то злоуботребљава и мисли да ја не могу да се шалим на његов рачун. Може и он да се шали на мој рачун. Шта је ту брутално? Ако нама којима НИЈЕ помогао, захтева да моји унуци, баба, тетка, заувек подржавају њега, ту је погрешио. Исидора као и ја смо урадили многе хуманитарне акције и никада то нисам помињао – рекао је он и додао:

– Хипотетички говорим, да ми је помогао, ја бих критиковао и даље свачији рад. То што је помогао, то је приватно, а ово је посао. Ја максимално подржавам хуманитарни рад и то је нешто што нам заиста фали, посебно код нас где је канцер велики проблем. Има људи који су у много горим ситуацијама од Исидоре, она је ненормално напредовала ка бољем. Сваки хуманитарни рад је добар, само осеђујем да се то користи као политичка карта. Ово је веома танак лед на којем стојим док вам причам о томе. И ја се бавим хуманитарним радом и не наглашавам то.

 

 

Извор: А.Ч. / Блиц.рс