Регион Србија

Пророчанство баба Ванге од ког стрепи свет десиће се у 2018! Шта ће бити са Србијом?

Фото: Јутјуб

Баба Ванга, жена из Бугарске која је умрла 1996. године у 85. години, има предвиђања за бројне наредне векове, све до 51. када ће се, према њеним „визијама“ десити смак света

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Слепа баба Ванга, чији обожаваоци тврде да је она тачно предвидела напад 11. септембра на Њујорк, успон Исламске државе, цунами у Индонезији 2004, па и Брегзит, рекла је да ће се 2018. године десити два догађаја која ће променити свет.

Баба Ванга, жена из Бугарске која је умрла 1996. године у 85. години, има предвиђања за бројне наредне векове, све до 51. када ће се, према њеним „визијама“ десити смак света. Због овог баба Вангиног пророчанства цео свет са зебњом ишчекује 20. јануар!

Ову годину ће обележити два велика догађаја – Кина ће постати следећа светска суперсила и надмашиће САД, а други догађај је проналазак нове форме енергије на Венери.

Летелица „Тхе Паркер Солар Пробе“ названа по астрофизичару Јуџину Паркеру, требало би да полети у јулу 2018. године.

Ова роботска НАСА-ина летелица треба да истражује спољашњу Сунчеву корону. Иако летелица неће заиста слетети на Венеру, она ће користити њену силу гравитације како би направила више летова око Сунца.

Баба Ванга је „предвидела“ да ће та мисија открити нову форму енергије, тврде теоретичари завера. Њено друго предвиђање заиста изгледа оствариво. Кина све више економски напредује и лако би могла да преузме трон од САД.

Најпознатији пророци икада предвидели су да ће 2018. година бити година природних катастрофа широм света, а да ће Везув уздрмати целу Италију. Ове године је постала највећи светски увозник, а већ је у самом врху економских и војних сила.

Пре две године је истраживачка група „Тхе Цонференце Боард“ проценила да ће до 2018. године кинески допринос глобалном БДП-у претећи амерички.

За Србију нема неких великих преокрета, јер ништа од великих светских промена неће, бар у првом тренутку, значајно да утиче на Србију.

 

Извор: Telegraf.rs