Издвајамо Свет

ПРОРОЧАНСТВО ХРИШЋАНСКОГ ПАСТОРА ИЗ САД: Крвави месец 31. јануара биће знак „краја света“ и ПОЧЕТКА III СВЕТСКОГ РАТА

Редак лунарни догађај који ће се десити следеће недеље је “библијски знак“, пре почетка Трећег светског рата који ће довести до “краја света“, наводи се у шокантној фундаменталистичкој хришћанској теорији

Самостални интернет пророци судњег дана тврде да је супер плави крвави Месец, који ће се догодити 31. јануара, записан у Библији пре више хиљада година као знак упозорења пре “краја света“, пре него што почне Вазнесење и други долазак Христа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На челу ових тврдњи је пастор Пол Бегли, који води Службу пророчанства Пола Беглија, са седиштем у САД.

Бегли је рекао да документа која је објавио Пентагон показују да “Русија ради на “Торпеду судњег дана“, са роботском контролом, који се може користити за удар на приобалне градове“.

“Руси развијају Торпедо суњег дана за уништење градова, под називом “Кањон”, који приобалне области земље може начинити ненасиљивим за наредних неколико деценија. Напаја га роботска АИ технологија и има термално нуклеарно оружје од 100 мега тона – иста експлозивна сила као 100 милиона тона ТНТ-а. Дупло је моћнији од најмоћнијег термалног нуклеарног оружје које је икада тестирано.“

Документи Пентагона описују торпедо као “нов интерконтинентални, нуклеарни, подводни аутономни торпедо“.

НАТО га је назвао “Кањон”

Бегли је такође указао на вести да су каблови, који спроводе интернет до Блиског истока и Европе из САД, а који су под водом, пресечени, при чему многи упиру прстом на Русију.

Више од 95 одсто свега што се креће на глобалном интернету пролази кроз само 200 подводних оптичких каблова.

Он је рекао да су вести о тврдњама да су Руси саботирали интернет каблове и да развијају смртоносни торпедо заправо предзнаци за оно што ће уследити након лунарног догађаја.

– Имамо све ово сада јер се приближавамо супер плавом крвавом Месецу, лунарном помрачењу на супер Месецу. То је супер Месец какав нисмо имали од 1866. године.

Бегли је истакао да ће Трећи светски рат почети након “напада на Израел”, и да је то што су САД прогласиле Јерусалим за главни град Израела, и одлука да сместе америчку амбасаду тамо, значајни знакови који воде до “краја“.

– Када се то догоди, следећа ствар ће бити припрема за изградњу трећег храма, што значи да смо јако близу доласка Месије.

Други фундаменталистички хришћани указују на стих по Луки 21:25-26, који каже да је крај близу када се појаве знакови.

Према том стиху, Христ каже: “И појавиће се знаци на Сунцу, Месецу и звездама, а на земљи ће народи бити збуњени због буке морских таласа, људи ће умирати од страха у очекивању онога што ће задесити свет. Моћи небеса ће бити уздрмане“.

Весли Бејнс са хришћанског сајта “Белиеф.нет” каже: “Који год случај био, када се небо затамни и звезде нестану а Месец постане црвен као крв, знаћете да је Христ близу“.

Бегли на свом YоуТубе каналу поставља видео снимке који тврде да смо “у последњим данима“ већ последњих осам година.

 

 

Извор: Информер / webtribune.rs