Издвајамо Свет

Путин је објавио Америци ТОТАЛНИ РАТ на још једном пољу ОВО ИЗ АМЕРИКЕ ВИШЕ НЕЋЕ УЋИ У РУСИЈУ

Погледајте слику доле. Са леве стране је нови аутомобил руског председника Владимира Путина. Са десне стране је Бетмобил из класичне анимиране серије о Бетмену с почетка 1990-их година.
Реците да нису нашли инспирацију у њему.

Велика ствар у вези са овим новим аутомобилом за Путина јесте то што је од потпуно руски, сав контролни хардвер и софтвер. Није никаква тајна да Путин не воли америчку технологију и да је много тога забранио да се користи у Русији.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Главни разлог за то није онај досадни клише да је Путин диктатор и разбојник, већ зато што сви хардвери и софтвери произведени у САД имају инсталиран задњи улаз на нивоу микро-кода како би омогућили да НСА може да им приступи.

И искрено, након инцидента са Путиновим личним возачем у септембру 2016. године, који је свима изгледао као хаковање, не можемо га кривити што је опрезан.

Оно што овај потез говори јесте то колико је Путин озбиљан у томе да прекине све везе са америчком технологијом. Због тога ће у наредних неколико година на тржишту бити више руских софтвера, криптографије и технологије чипова. Тога никад неће бити у САД, али ће тржишта кинеског пројекта Један појас један пут и Евроазијске економске уније (ЕАЕУ) процветати.

Још један пример је извештај из Вести о руским модерним железницама за путовања преко огромних руских тундри са више од 250 км/х.

Напомена: мапа 2:15 која показује пут води директно до Ирана.

Дакле, иако су у америчким медијима објављивали много ствари о греховима Владимира Путина, више него о било ком другом светском лидеру, најочигледнију ствар су пропустили.

Према речима тих његових критичара, Путин је:

Најбогатији човек на свету који тајно поседује стотине милијарди у акцијама компанија попут Газпрома и Роснефта.
Мајстор борилачких вештина – има црни појас у џудоу и тренира до дана данашњег.
Бивши руски обавештајни официр што га чини способним да разматра податке.
Сјајан играч шаха чији јавни имиџ маскира његову жељу за осветом Сједињеним Државама због тога што су уништиле његов вољени Совјетски Савез.
Можемо закључити само једно. Владимир Путин је Бетмен!

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс