Издвајамо Свет

ПУТНИК КРОЗ ВРЕМЕ ОТКРИО: Провео сам 6 недеља у 2137. години и видео светски рат

Ал Биелек је описао 6 недеља проведених у 2137. години и 2 године које је провео у 2749. години. Запањујуће је то што се све одиграло 1943. пре 71 године. Цео догађај се не би ни помињао да се у међувремену није обистинило све што је Биелек видео. Ови записи су обелодањени деценијама раније. Треба додати и то да све ово не би требало да буде чудно јер су амерички експерименти са манипулацијом временом и телепортацијом материје, започели у то време.

Важно је нагласити да се многи догађаји, за које је он рекао да ће се десити у будућности, тренутно догађају. Нови светски поредак и катастрофална промена климе су само неки од њих. Тек нас очекује светски рат и редуковање становништва. Нажалост, ако се буде обистинила и редукција становништва, остаће нас само 300 милиона.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Монток пројекат представља низ тајних пројеката владе САД који су спроведени у Кампу хероја, ваздухопловној станици Монток или на Лонг Ајленду у циљу развијања психолошких ратних техника и егзотичних истраживања која укључују путовање кроз време.

Жак Вале је навео да је Монток пројекат део Филаделфијског експеримента.

Ал је описао чега се сећа након што је 13. августа 1943. (датум Филаделфијског експеримента) године отпутовао у будућност на У.С.С. Елдридге-у.

Он је са својим братом, Данканом Камероном, завршио у болници у будућности где се шест недеља опорављао од повреда од зрачења.

Медицински систем у будућности користио је вибрационе и светлосне третмане.

На ТВ-у су се налазили искључиво едукативни програм и вести.

Тада је запазио да су промене на Земљи узроковале разне географске промене које су почеле током 21. века и трајале до 2025. године.

Обале и унутрашњост САД и Европе драстично су се променили у односу на данас.

Ниво воде је порастао и Флорида се у великој мери смањила. Атланта, Џорџија, налазила се само 4,5 километра од океана. Мисисипи је протицао кроз унутрашњост. Велика језера су постала једно велико језеро.

Инфраструктура САД се распала. САД и Канада више нису посматране као нације.

У 2137. години је постојао неки лабави облик војног закона.

Централне власти није било.

Магнетни полови Земље су почели да се мењају, али је направљен вештачки пол који је спречио колапс и обртање магнетних полова.

Светско становништво је редуковано на 300 милиона. Становништво САД је износило око 50 милиона.

Он тврди да је влада САД између 1954. и 2000. године радила са ванземаљцима, сакупљајући њихову технологију.

Проблеми су почели између 2003. и 2005. године. Нови светски поредак је почео да преузима планету и развио се рат. У неком моменту настао је рат у којем су се Руси и Кинези борили против САД и Европе. Бројни градови у САД су уништени. Нови светски поредак се распао.

Влада већ данас поседује технологију која би смањила штету од зрачења и нуклеарног отпада за пар дана, али одбија да је искористи из политичких разлога. У будућности ће се та технологија искористити за рашчишћавање зрачења преосталог од Трећег светског рата.

Бијелек се затим, необјашњиво, нашао у 2749. години где је провео две године. Тамо су постојали градови на копну али и у ваздуху. Градови у ваздуху су могли да се померају на било које место на Земљи. Није постојала власт. Целим светом је управљао Компјутерски систем са вештачком интелигенцијом који је комуницирао телепатски.

Структура друштва је била социјалистичка у потпуности и водило се рачуна о преживљавању и потребама сваког појединца.

Он се затим вратио у 2137. годину где је покупио Данкана и вратио се у 1983. годину.

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс