Србија

РАДА МАТИЋ ИЗ БЕЧА ПОРУЧУЈЕ: Зорану желим још 39 Нових година у ћелији!

Зорану Марјановићу желим да убиство супруге Јелене 2016. у Борчи одробија заједно са оцем и кумом. Обећавам да ћу им редовно слати прасе и сарму у затвор, поручила је Рада

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рада Матић (35) из Беча, која је са Зораном Марјановићем размењивала љубавне поруке само месец дана након убиства његове супруге Јелене у Борчи априла 2016, пожелела му је да у затвору прослави још 39 Нових година!

Она се понадала и да ће до наредног Божића Зорану у затвору правити друштво и његови отац Владимир Марјановић и кум Ивица Најдаревић. Јавно им је обећала да ће им сваке Нове године у затвор слати прасе, сарму и руску салату!

Оставила га Зока?!

Рада је навела за Информер да је потпуно убеђена да је Зоран умешан у убиство супруге Јелене на насипу у Борчи 2. априла 2016, због чега се он од 15. септембра прошле године, као главноосумњичени, налази у притвору Окружног затвора (ЦЗ) у Београду.

– Зоране, искрено ти желим да наредних 39 Нових година проведеш иза затворских решетака. Надам се да ће ти до наредног Божића друштво у ћелији правити отац Владимир Марјановић и твој кум Ивица Ајдаревић. Вероватно ће ти се они придружити у затвору и раније, али, ето, нека буде до наредног Божића – поручила је Матићева, и додала:

– Ево, да би Божић прослављао у затвору како доликује, ја ћу ти сваке године о свом трошку слати печено прасе, колаче, сарму, руску салату… Послала бих ти и пиће, али знамо и ти и ја да то није дозвољено у затвору. Све то можеш поделити са татом Владимиром и кумом Ивицом. Нећу се љутити.

Она је иронично поручила Зорану да може мирно да спава у ћелији и да она увек мисли на њега.

– Мислим на тебе, не бери бригу. Бринућу о теби, Зоране, јер чујем да те твоја љубавница Зорица Зока Митровић напустила. Чула сам и да она на коленима моли бившег мужа да је прими назад, да је загрли. Али како су ми „птичице“ рекле, он је схватио каква је Зорица и не жели је назад – рекла је Рада.

Она се осврнула и на Зоранове „натприродне моћи“ о којима је као дечак причао за емисију „Треће око“.

– Зоране, знам да си ти мајстор астралне пројекције. Сада имаш много времена, а тек ћеш га имати, па ти препоручујем да усавршаваш ту вештину. Можда ћеш достићи степен астралне пројекције када за тебе решетке, високи зидови и чувари неће више представљати никакву препреку.

Покушали смо да добијемо коментар од Зоранове породице и љубавнице Зорице Митровић на ове Радине поруке, али они нису одговарали на наше поруке.

Одлука о оптужници

Подсетимо, Јелена Марјановић пронађена је мртва 3. априла 2016, смрскане главе, у каналу покрај насипа у Борчи, а утврђено је да је убијена дан раније. Само месец дана после злочина, Информер је ексклузивно објавио љубавну преписку коју је Зоран Марјановић данима водио са Радом Матић. Преписка је шокирала српску јавност јер се Зоран представљао као уцвељени удовац иако је Ради нудио секс док убијеној супрузи још није дао ни 40-дневни помен.

Зоран је 15. септембра прошле године, после 17 месеци истраге, ухапшен због сумње да је убио Јелену. У наредби за покретање истраге против Зорана пише да је Јелена убијена 2. априла 2016, између 16.49 и 17.30, док је џогирала насипом. Како се наводи у овој наредби, Зоран је тада насмрт претукао Јелену док га је њихова ћерка Јана (6) чекала на почетку насипа.

Марјановићу је притвор одређен до 15. марта, до када је и крајњи рок да тужилаштво против њега поднесе кривичну пријаву. Уколико буде осуђен, прети му до 40 година затвора.

 

Извор: Informer.rs