Србија

Српска полиција објавила списе који доказују да Албанци лажу о истрази о убиству Оливера Ивановића

Директор полиције Владимир Ребић разговарао је са представницима Еулекса и инсистирао на хитном укључивању наших државних органа у истрагу

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министарство унутрашњих послова (МУП) је у уторак, 16. јануара 2018. године, одмах након упућеног званичног документа Тужилаштва за организовани криминал, којим се захтева учешће наших истражних органа у спровођењу истраге убиства Оливера Ивановића, више пута контактирало представнике Еулекса и УНМИК-а.

Директор полиције Владимир Ребић разговарао је са представницима Еулекса и инсистирао на хитном укључивању наших државних органа у истрагу, као и да нашој полицији одмах доставе све расположиве информације о овом тешком кривичном делу.

– Министарство унутрашњих послова очекује да увиђај буде извршен на највишем професионалном нивоу, јер би у супротном истрага била изузетно отежана и могло би да дође до тешких последица. Инсистирамо да Еулекс у најкраћем могућем року укључи државне органе Србије у кривичну истрагу, што би омогућило да починиоци овог тешког кривичног дела буду што пре приведени – наводи се у саопштењу МУП-а.

 

Извор: Telegraf.rs