Србија

СТРАШНЕ ОПТУЖБЕ КАРЛЕУШЕ: Брено, Цецин кум Легија ти је отео сина а ти је зовеш у свој филм!

Јелена на Твитеру упутила озбиљне тврдње против своје колегинице, с којом није у добрим односима већ 20 година

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена Карлеуша оптужила је Цецу Ражнатовић да је била у блиским односима с криминалцима који су 2000. киднаповали Стефана, сина Лепе Брене и Бобе Живојиновића.

Документарни филм „Године Слатког греха“ одушевио је све поштоваоце највеће звезде на Балкану. Филм се допао и Карлеуши, али јој се није свидело што је у трећем наставку угледала своју највећу ривалку Цецу. Зато је морала одмах да реагује и напише свој коментар, у ком је, као и увек досад, жестоко поткачила Арканову удовицу.

– Колико си ти, Брено, толерантна жена! Цецин кум Легија и њени најближи пријатељи „Шиптар и клан“ ти отму дете, а ти је ставиш у документарац. На твом месту, она би се мени појавила само у „Видимо се у читуљи“ – брутална је била Јелена.

Позвали смо Цецу, али она као по обичају није имала коментар.

Ражнатовићева никада није крила да је била блиска с Легијом, као и да је познавала припаднике „земунског клана“.

– Легија је мој кум и тога не могу да се одрекнем. Била сам у Шилеровој на рођендану Дућиног детета. У почетку нисам знала чиме се баве, нити сам пре тога чула за „земунски клан“. Представљени су ми као бизнисмени, али шта ме брига ко шта ради – рекла је Цеца у једном интервјуу и додала:

– Долазили су и кум Легија, и „земунци“, и ко је год стигао. Те 2003. одох ја у затвор због сумње да сам помагала убиство Зорана Ђинђића. Па људи, да ли сте ви нормални?! Па Жељко је био добар с Ђинђићем, знали су се – бранила се певачица.

Затајили
ОТМИЦА И ДАЉЕ НЕРЕШЕНА

Деведесетих и почетком двехиљадитих година у Београду су се готово свакодневно догађале отмице богатих и угледних људи за које су тражене велике своте новца, али једини случај који је остао нерешен јесте киднаповање сина Лепе Брене и Бобе Живојиновића. Инспектори су неколико пута почињали истрагу од почетка јер су се дешавали обрти који су их усмеравили у новом правцу, али чињеница је да су међу главним осумњиченима били и припадници „земунског клана“. Због недостатка доказа против њих никада није вођен поступак како би се доказала кривица да су организовали отмицу Стефана Живојиновића.

Велика љубав Боба само њу хтео за жену
ЗБОГ БРЕНЕ ОДБИО БРАК С АМЕРИЧКОМ МИЛИОНЕРКОМ

Боба Живојиновић одбио је милионерку из Америке због Лепе Брене.

Ћиро Блажевић открио је у документарцу да је Боба био велики заводник.

– Ћерка једног америчког индустријалца се заљубила у њега, али он није хтео да буде с њом. Говорили су му: „Држи то, цела Југославија ће живети од тога“, а он је рекао: „Ја идем својој Брени – рекао је Ћиро.

И Боба је признао да је био луд за Бреном, а она је открила једну анегдоту:

– Договорили смо се да се нађемо у Новом Саду. Кренула сам му у загрљај, замишљам како скачем.. И ја се стварно скочим, али ми паднемо и Боба повреди руку. Рекао ми је „Иди, бре, жено, ал‘ си тешка“.

 

Извор: Kurir.rs