Издвајамо Свет

ТАЈНИ ВЛАДАРИ СВЕТА БЕСНИ НА ПУТИНА: Русија се супроставила идеологији NWO и постала СУПЕРСИЛА!

Фото: Јутјуб

Знате ли зашто агенти Новог светског поретка и њихове структуре мрзе Русију и вође ове земље, посебно Владимира Путина? Зато што једноставно не могу поднети чињеницу да се Русија супротставила многим опасним начелима која су темељ и суштина идеологије Новог светског поретка

Знате ли зашто агенти Новог светског поретка и њихове структуре мрзе Русију и вође ове земље, посебно Владимира Путина? Зато што једноставно не могу поднети чињеницу да се Русија супротставила многим опасним начелима која су темељ и суштина идеологије Новог светског поретка, пише Алексис.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Алексис појашњава како је све заправо врло јасно и једноставно.

Владимир Путин је 2000. године изабран за руског лидера. Након готово осамнаест година на власти, постоје јасни показатељи шта је учинио.

– Стручњак нас упућује да проверимо бројке, за које тврди да су најбољи показатељ резултата дугогодишњег рада лидера Кремља. Међутим, служи се методологијом за коју стручњаци и економисти држе да је тачнија од сувопарне статистике.

– Пре избора Путина Русија је имала БДП по становнику од 9.889 долара, али према паритету куповне моћи (ППП). Ова се бројка до 2017. готово утростручила и досегла је 27.900 долара. Русија има највећи БДП по глави становника међу свим чланицама групе БРИЦС, а према овом прорачуну је друга Кина са 16.624 долара – пише Јонас Е. Алеxис.

Паритет куповне моћи (ППП) узима у обзир релативни трошак живота и стопе инфлације како би се упоредили животни стандард у различитим земљама. Просечна номинална месечна плата порасла је готово 11 пута, а од почетка Путинове владавине до данас са 61 скочила на 652 долара.

Незапосленост се смањила са 13 одсто на 5,2 одсто. У истом периоду просечне пензије су порасле за више од 1.000 одсто и од ранијих 20 долара сада износе 221 долар.

Русија је шеста по величини привреда и БДП, рачунајући га паритетом куповне моћи, износи 4.000 милијарди долара, иако због курса рубље номинално износи 1.283 милијарде долара.

Прице Wатерхоусе Цооперс предвиђа да ће до 2050. земља постати највећа европска привреда, остављајући иза себе Немачку и Британију.

– Руска економија је 1999. године мерено према ППП вредело је само 620 милијарди долара. Дакле, последњих 18 година је у овим терминима руска економска производња порасла за 600 одсто. Стопа инфлације је с 36,5 одсто, до краја 2017. пала на 2, одсто. Укупна вредност имовине у руском банкарском систему повећала се 24 пута и износи 1.430 милијарди долара. Капитализација руског тржишта деоница је нарасла више од 15 пута, на чак 621 милијарду долара – појашњава стручњак.

Када је 2000. године Владимир Путин дошао на власт, Русија је имала само 12 милијарди долара резерви и била је оптерећена јавним дугом који је био раван привреденој производњи земље. Наиме, износио је критичних 92,1 одсто. Ствари су се у 18 година значајно промениле, јер је руски јавни дуг пао на 19.45% БДП, док су резерве земље према Блумбергу, након пада 2015. године, опоравиле и овог месеца достигле 442,8 милијарди долара.

– Низак дуг и брз раст резерви су помогли су земљи да преживи економску кризу 2008. и рецесију која је због санкција и ниских цена нафте трајала од 2014. до 2016. године – наставља Јонас Е. Алеxис.

– Укратко, Владимир Путин је променио политички, економски и чак пољопривредни изглед Русије. Наравно, сва људска бића имају мане и постоје неки проблеми који се под хитно морају решити. Лидер Кремља мора да од Нетењахуа тражи да престане да напада Сирију или ће се суочити с последицама. Био је врло одлучан у критици америчке политике у Сирији, Ираку. Шта год неко желео рећи о Владимиру Путину и Русији, руског председника мрзи углавном такозвана елита Новог светског поретка – пише амерички стручњак.

Очигледно је да агентура Новог светског поретка не воли ове успехе, јер је, према њихову мишљењу, Русија претња њиховом опстанку.

Чак и западни корпоративни медији признају да је подршка Путину астрономски висока.

– Запитајте се када је последњи пут један амерички председник имао подршку од 86 одсто. Ко је тај председник? Доналд Трамп? Барак Обама? Џорџе W. Буш? Бил Клинтон? Џорџ Х. W. Буш? Роналд Реган? Зашто агентура Новог светског поретка и западни медији упорно шире глупости како Руси живе под репресивним режимом? Зар ти људи мисле да још увек могу обмањивати већину људи на овом свету – пита се амерички стручњак.

 

 

Извор: Logično