Издвајамо Србија

УДАРНА ВЕСТ! Почели масовни скупови по Србији „НАС ЈЕ ИПАК ВИШЕ“

Окупљање грађана како би се одала пошта убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу почело је у неколико градова широм Србије.

ИВАНОВИЋ ПРЕДСКАЗАО СВОЈУ СМРТ: Урадили су све што су могли, само још да пуцају на мене (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је најављено на друштвеним мрежама, под хаштагом “Нас је ипак више“, скупова у 19 х ће бити испред Храма Светог Саве у Београду, Успенске цркве у Новом Саду и Саборне цркве у Крагујевцу, Цркве Свете Тројице у Лесковцу, и у 18х испред Храма Светог цара Константина у Нишу.

ШОКАНТАН ИНТЕРВЈУ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Људи се не боје Албанаца већ Срба, ево зашто… 

Како је и најављено на друштвеним мрежама, под хаштагом “Нас је ипак више“, скупови су у 19 сати почели испред Храма Светог Саве у Београду, Успенске цркве у Новом Саду и Саборне цркве у Крагујевцу, Цркве Свете тројице у Лесковцу, и у 18х испред Храма Светог цара Константина у Нишу.

Само два дана пре убиства Оливера Ивановића, САД издале алармантно упозорење за Косово 

“Нас је ипак више“ је био слоган под којим је Ивановићева странка учествовала на октобарским локалним изборима на Косову.

Лидер Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, правда” преминуо је након што је упуцан испред канцеларије у Косовској Митровици.

ШЕШЕЉ О УБИСТВУ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Одмах истражити ко су убице, ово је заиста страшна вест! 

Обдукциони налаз је показао да је Оливер Ивановић убијен са шест метака из пиштоља застава М70А, познатог као “дуга деветка”, наводе из КБЦ Косовска Митровица.

“Постоји шест улазних рана и четири излазне, два метка су се задржала у телу. Повреде су у пределу гоњег дела грудног коша”, рекао је директор Клиничко-болничког центра у Косовској Митровици Милан Ивановић.

МАРКО НИЦОВИЋ: Ово је увод у хаос, ево шта повезује два атентата која су потресла Србију 

Како каже, обдукција је трајала око четири сата, а хици су повредили виталне органе Ивановића, горњу аорту, шупљу вену и јетру. Опширније у посебној вести.

Главни тужилац Основног тужилаштва у Косовској Митровици Шикри Сила изјавио је да два тужиоца истражују убиство Оливера Ивановића – Србин и Албанац.

СУТРА ЈЕ ВЕЛИКИ ПРАЗНИК: Ко се крстом крсти тај Крстовдан пости и обавезно иде по…

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је убиство Оливера Ивановића терористички акт и да ће се Србија према том акту тако и односити.

 

 

Извор: Б92