Србија

Хитна помоћ је у 3 ујутру добила алармантан позив из куће Марјановића у Борчи: Разумели су само 2 речи

Милош Марјановић, брат Зорана Марјановића и девер несрећно страдале певачице Јелене рано јутрос поново је добио бубрежни напад, сазнаје Телеграф.

Неко је у 3 ујутру позвао диспечере у Хитној помоћи, и разумели смо само две речи „опет повраћа“. Екипа је истог тренутка пошла на лице места и пацијенту указала неопходну помоћ.

Подсетимо, Милош је сличан напад имао 28. децембра прошле године, када је и хоспитализован у КБЦ Земун. Тамо није задржаван, па је после указане помоћи пуштен на кућно лечење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овог пута Милош је остао код куће, јер ситуација није била алармантна као прошлог пута, али и сада се жалио на јаке болове и мучнину изазвану бубрежним нападом.

Како сазнајемо, Марјановић је остао код куће јер су му лекари на лицу места помогли и сада се осећа добро.

Милош је брат Зорана Марјановића, који се тренутно налази у притвору због сумње да зна више него што је рекао полицији о убиству своје супруге, певачице Јелене Марјановић.

Милош је, као и остали чланови породице Марјановић био под лупом полицијске истраге због убиства Јелене. Полиција је испитивала све чланове породице, јер је желела да нађе било који траг како би се најмистериозније убиство у Србији коначно решило.

Иако се писало много тога о Милошу, он се није обазирао на све те наводе. Све време је тврдио да је у време бруталног злочина, спавао код куће.

Милош се чак венчао 24. септембра са својом дугогодишњом девојком Милицом, која је у поодмаклој трудноћи. Нису правили свадбу, само су се венчали у општини, а потом у кући Марјановића приредили породични ручак.

Извор: Telegraf.rs