Регион Србија

ЦРНОГОРАЦ ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ ЈЕ ПОСЛЕДЊА ЖРТВА ДОМАЋИХ И МЕЂУНАРОДНИХ ЗЛОЧИНАЦА: Каква изјава Амфилохија!

Метохија је била и припадала Црној Гори и припадаће ако Бог да и у будућим временима, без обзира на оне који су издали Метохију и тиме издали краља Николу, господара Црне Горе

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије поручио је данас током пливања за Богојављенским крстом у Подгорици да је Оливер Ивановић последња жртва злочина оних злочинаца и домаћих и међународних.

„Метохија је била и припадала Црној Гори и припадаће ако Бог да и у будућим временима, без обзира на оне који су издали Метохију и тиме издали краља Николу, господара Црне Горе. Не може се на издаји краља Николе градити будућност Црне Горе. То требају да знају и они који сада владају и који ће владати и у будућим временима“, поручио је Амфилохије.

Он се осврнуо и на недавно убиство Оливера Ивановића у Косовској Митровици.

– Без краља Николе и оних граница које је он зацртао и које су описане крвљу црногорских страдалника и мученика 1912. године, па до Црногорца Ивановића Оливера, који је одавде из Дољана. Његов отац је сахрањен овдје и његови сви преци из чувене Кучке породице Ивановића. Он је посљедња жртва злочина оних злочинаца и домаћих и међународних – додао је Амфилохије.

Цијелој Србији и Црној Гори је поручио да буду „при памети, да не губе своју савјест, свијест и своје осјећање према свима који живе на Косову и Метохији“.

 

Извор: Espreso.rs/Vijesti