Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ У САВЕТУ ЕВРОПЕ: Косово воде терористи, криминалци и злочинци

Завршног дана јануарског пленарног заседања Парламентарне скупштине Савета Европе, посланик СРС Александар Шешељ поручио је да је тзв. држава Косово терористичка организација на челу са ратним злочинцима и криминалцима чија је основна, како је рекао, привредна грана, трговина људских органима отетих и заробљених и Срба и Албанаца.

Александар Шешељ, који је члан сталне делегације Народне скупштине Србије у ПС СЕ, подсетио је да је прошло десет година од нелегалног проглашења независности КиМ и да су последице тога врло негативне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Европска унија је помогла креирању ове терористичке ’државе‘ у срцу Европе и један је од њених главних спонзора“, рекао је Шешељ млађи, син лидера српских радикала Војислава Шешеља.

Он је рекао да ЕУ условљава Србију и да је неће прихватити у чланство уколико не призна независност Косова и додао да је то свима јасно.

Александар Шешељ је рекао и да је поносан јер, како је казао, „Србија никада неће постати чланица Европске уније, зато што то српски народ не жели, нити ће икада прихватити независност лажне државе Косово“.

 

Извор: Тањуг