Издвајамо Свет

ШОК! УКРАЈИНА ЗВАНИЧНО ОБЈАВИЛА РАТ РУСИЈИ: Порошенко добио одрешене руке ДА ВОЈСКОМ КРЕНЕ НА МОСКВУ! (ВИДЕО)

Украјински посланици су усвојили такозвани „Закон о деокупацији и реинтеграцији“, који Русију експлицитно наводи као „агресора“. Парламент је подржао одлуку председника Петра Порошенка да користи Оружане снаге Украјине за ослобађање „хибридно окупираног подручја Донбаса од стране руске војске“

СУТРА ЈЕ СВЕТИ ЈОВАН: Срби се на ЈОВАЊДАН братиме и куме, а у поноћ једно ЈАЈЕ обавезно ставе у ВОДУ (ВИДЕО

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Раније се израз агресор за Русију користио у политичком дискурсу у Украјини, али се никада није дошло до ове разине, на којој се суседна земља службено прогласила „агресором“

ПУКЛА ТИКВА! ХАРАДИНАЈ ЖЕСТОКО ИЗВРЕЂАО АМЕРИЧКОГ АМБАСАДОРА: Делави је пајац, он је најгора слика САД!

Дакле, Врховна Рада Украјине је законски Русију прогласила „агресором“ и „окупатором“, а парламент је подржао одлуку председника Петра Порошенка да користи Оружане снаге Украјине за ослобађање „хибридно окупираног подручја Донбаса од стране руске војске“.

КАМЕРЕ СНИМИЛЕ АУТОМОБИЛ С УБИЦАМА: Српске обавештајне службе на трагу власника аута – ПРОФИ УБИЦЕ АТЕНТАТОРИ! 

Документ, којег медији називају „Закон о деокупацији и реинтеграцији“, је подржала огромна већина од 280 посланика.

Од укупно 351 посланика Врховне Раде, 280 их је гласало за закон, 36 је било против, 2 су била суздржана и 33 није гласало.

АМЕРИ ПРЕТЕ ТАЧИЈУ, ХАРАДИНАЈУ И ВЕСЕЉИЈУ: Не ради се о убиству Ивановића, већ о СПЕЦИЈАЛНОМ СУДУ ЗА ЗЛОЧИНЕ ОВК! 

Закон одобрава коришћење војске Украјине и других војних јединица у „спречавању и одбијају руске оружане агресије у регијама Доњецк и Луганск“.

„Закон се без изнимке односи и на неотуђиво и суверено право Украјине на привремено окупираним територијама Крима и Севастопоља“, стоји у коначној верзији документа.

Демонстранти запалили заставу НАТО-а испред Собрања 

Према документу, Русија је одговорна „за моралну и материјалну штету коју су претрпели држава Украјини, власти и локалне самоуправе, појединци и правне особе“.

РУСИЈА ОБЈАВИЛА СНИМАК РАКЕТНОГ СИСТЕМА НЕВИЂЕНОГ У ИСТОРИЈИ НАОРУЖАЊА: Ово чудо обара објекте и у СВЕМИРУ! 

Украјинску војску и друге војне јединице које су укључени у одбијање „руске агресије“ водит ће командант уједињених снага кога ће председник Петро Порошенко именовати на препоруку начелника Главног штаба. Заповедник ће своје овласти остваривати кроз заједнички оперативни штаб који ће планирати, организирати и контролисати „одбијање руске агресије на подручју регија Доњецк и Луганск“.

АМЕРИ СРБИЈИ УВОДЕ САНКЦИЈЕ АКО КУПИМО С-300 ОД РУСА? Извештај о ком бруји свет нас ДИРЕКТНО ПОГАЂА 

Лидер Доњецке Народне Републике Александар Захарченко поручује да је Врховне Рада Украјине овим законом прекршила Споразум из Минска и одвезала руке војсци.

– Како председник Петро Порошенко тумачи овај закон, он ће омогућити да се одвежу руке украјинској војсци и уведе војни закон. На моје велико жалење, овим је потпуно прекршен Споразум из Минска – рекао је Захарченко.

ПУТИН НАС ВАДИ ИЗ ЧЕЉУСТИ ЕУ: Србију примамо у Евроазијску Унију а ту су још…

– Украјина показује да не жели мирно решење сукоба. Биће борби и због тога је припремљена ова политичка платформа – истакао је лидер ДНР.

НЕШТО ВЕЛИКО СЕ СПРЕМА: Руси изненада уложили у америчке обвезнице 105,7 милијарди долара а Кинези 1.177 милијарди долара

Москва је у више наврата изјавила како Руска Федерација није страна у сукобу на југоистоку Украјине и да је заинтересирана да суседна земља изађе из политичке и економске кризе.

ШТРАХЕ ПОДРЖАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Срби у РС имају право на самоопредељење!

 

Извор: logično.com