Издвајамо Регион

ДОДИК ОДБРУСИО САЛКИЋУ: Твоја ратнохушкачка реторика неће проћи, можеш да је пласираш код свог шефа Бакира!

ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да перманентна ратнохушкачка реторика Рамиза Салкића, препуна лажи и дезинформација има за циљ дизање тензија у Српској и као таква овде не може и неће проћи.

На молбу Срне да прокоментарише Салкићеву тврдњу да председник Српске „ради на успостављању оружаних формација“, Додик је рекао да је крајње време да се Рамиз Салкић сам дисциплинује, да смањи доживљаје и припази шта прича, уважавајући функцију на којој се налази у Републици Српској.

„Ратнохушкачку реторику Салкић може да користи тамо где је она и рођена – у Сарајеву, код свог шефа Бакира Изетбеговића, а Република Српска то више неће дозволити“, поручио је председник Републике Српске.

Додик је наложио доношење решења о утврђивању основа плате којим је потпредседнику Српске Рамизу Салкићу умањена плата за 20 одсто, саопштено је из кабинета председника Републике.

У саопштењу се наводи да је одлука донесен „због Салкићевог изношења ноторних неистина које наносе немерљиву штету угледу Републике Српске, из чијег буџета потпредседник Салкић прима плату“.

 

 

Извор: Факти.орг

Loading...