loading...
Издвајамо Регион

ИНЦИДЕНТ У ЗАГРЕБУ: Буљ покушао да пресретне Вучића, уз добацивање а онда се председник Србије окренуо… (ВИДЕО)

Саборски заступник Моста Миро Буљ направио је инцидент, када је покушао да пресретне председника Александра Вучића на уласку у Сабор.

Камере су пратиле председника Вучића који је пешице пошао из седишта хрватске владе преко Марковог трга до зграде хрватског парламента, а на снимку се само чуло како Буљ добацује нешто Вучићу, али, пошто га је обезбеђење задржало даље, није се могло чути шта је довикнуо.

Чуло се, међутим, и видело како му Вучић, нимало узнемирен, одговара.

“Нисам се уплашио, могу да вам одговорим на свако питање, за мене нема табу тема….”, рекао је Вучић.

Хрватски новинари јавили су да је Буљ покушао да изађе пред српског председника, али није успео, па му је добацио “када ће посетити хрватску Глину”.

Буљ је пре тога учествовао на протесту хрватских ветерана и удовица на Тргу бана Јелачића, а у изјави новинарима је протестовао што им није дозвољен протест на Марковом тргу.

Буљ је рекао да не разуме због чега председник Србије долази и зашто су га звали председница Колинда Грабар-Китаровић и представници хрватске дипломатије.

“Ово је само игроказ који вређа породице погинулих бранитеља, којима је забрањен легално пријављен протест на Тргу св. Марка”, казао је Буљ.

Погледајте како је реаговао председник Србије

 

 

Извор: Курир.рс/Тањуг

loading...