Издвајамо Србија

Наставак Школе геополитике Александра Дугина и представљање књиге “Мрежни ратови”

Александар Дугин (фото:ЈуТјуб)

Четврти циклус предавања на Школи геополитике Александра Дугина почео је данас у Београду, на Институту за политичке студије. Овај завршни циклус предавања за туденте из Србије ће одржати професор Александр Гељевич Дугин.

Александар Дугин (Фото: Јутјуб)

Основна тема његових предавања биће: Ноологија – филозофска дисциплина о структури ума – предавања ће се бавити цивилизацијама, културама и њиховим посебним врстама Логоса, уређења идеја, процеса мишљења унутар њихових традиционалних и културолошких оквира, као и о сукобима тих различитих Нооса, умова (ноомахија – рат Логоса, умова) и могућностима за њихов суживот.

Професор Дугин ће, такође, одржати и јавно предавање на Факултету политичких наука, у среду 28. фебруара у 18 часова.

Поред јавног предавања на Факултету политичких наука, Професор Дугин и Леонид Савин ће представити и књигу “Мрежни ратови” која је пре неколико дана објављена на српском. Представљање ове књиге биће у четвртак, 1. марта на Правном и пословном факултету, Кнез Михаилова 33, на првом спрату.

Након завршетка ове, експерименталне фазе Школе геополитике, у плану је наставак образовно-истраживачких активности у Србији професора Дугина и његових сарадника.

 

Извор: Правда

loading...
Loading...