Србија

НЕ ЖЕЛЕ ВУЧИЋЕВ ГОВОР: На Орашцу избија хаос због Вучићевог доласка!?

БЕОГРАД / АРАНЂЕЛОВАЦ – Александар Вучић, председник Србије, могао би да се на Сретење нађе на удару аранђеловачког покрета Наши и то како кажу због “косовске издаје”.

Судећи према њиховом саопштењу, али и према низу инцидената које је овај покрет правио управо на Сретење на Орашцу и тако многим политичарима загорчао живот, може се ове године на Орашцу очекивати доста “жесток дочек” за председника Србије.

Вучићу, гадиш нам се, и не желимо твоје лажне патриотске представе у Орашцу, поручују Наши у свом саопштењу.

СНП “Наши” обавештавају јавност да се Александар Вучић спрема да за Дан државности Србије 15. фебруара на празник Сретење дође у Орашац, место на којем је Вожд Карађорђе подигао Први српски устанак 1804. године, наводи се у саопштењу и истиче да је “Вучић издајник”.

Вожд Карађорђе је из Марићевића јаруге у Орашцу кренуо у ослобођење Србије и оживаљавање “Косовског мита”, док Александар Вучић који нам свакодневно сервира свој злочиначки план да морамо да “донесемо тешку одлуку” , и како треба да се отарасимо “Косовске митоманије” и да је он ТАЈ који ће решити питање Косова, односно да ће он бити тај изрод који ће га издати, каже се у саопштењу.

Александар Вучић из тог разлога жели да дође и у Карађорђев Орашац, како би пред Великим Вождом држао свој лажни патриотски говор иза којег се крије најперфиднија издаја у историји српског народа, поручују Наши.

Орашац већ задњих недељу дана опседају српске тајне службе, полиција, а најављени долазак издајника Александра Вучића пратиће и преко двеста аутобуса СНС ботова којима је наређен долазак, јер се издајник плаши да ће бити извиждан, као и сви до сада који су њему слични, стоји у саопштењу овог покрета.

“Марш из Орашца!”, поручује отворено и гласно председнику Србије покрет Наши у свом саопштењу.

Извор: ЗДЕС / Комерсант.рс