Занимљивости Издвајамо

Био је велики заводник, жене су луделе за њим, нећете веровати како сада изгледа Аљоша Вучковић (ФОТО)

Глумац има 71 годину, а оно што је задржао јесу његов препознатљиви осмех и ведрина

Аљоша Вучковић својевремено је важио за једног од највећих заводника, глмио је у више од седамдесет филмова и ТВ серија међу којима су најпознатије “Повратак отписаних”, “Мој рођак са села”, “Професионалац”, “Сиви дом”…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Највише се прославио улогом у легендарној серији “Бољи живот”, у којој је играо шармантног доктора Иву Лукшића. Међутим, Аљоша за себе никада није говорио да је свестан да је заводник, како су га жене већ гледале.

– Не знам шта је превагнуло. Нисам згодан. Згодан је Роберт Де Ниро, Антонио Бандерас, Ален Делон. То су лепи мушкарци, ја нисам међу њима. Можда имам шарм. Можда је то и заљубљеност жена у ликове које играм. Не знам шта им се свиђа, али шкакљиво је о томе говорити, јер терен је то на којем се можете оклизнути истог тренутка. Не волим објашњавати себе, био бих најсрећнији кад бисмо се зауставили на томе да су ме жене волеле – скроман је био Аљоша у изјави на ову тему, пре 5 година.

Аљоша сада има 71 годину и изгледа потпуно непрепознатљиво.

Аљошу смо затекли на једном догађају у београдком “Клубу књижевника”, а иако се ликом променио, ведрина и широк осмех и даље су ту.

Аљоша Вучковић увек је био скроман, када је говорио о себи. Како је рекао, спадао је у “инертне и неамбициозне” глумце, јер никада није јурио за улогама. Јављао се онда када су га редитељи звали, али никада никога није вукао за рукав. Значајне улоге које је имао, како је рекао, “добио је на прву”. Знао је да су те улоге пре њега нуђене његовим колегама, али му то није никада сметало.

– Осим улоге Ферата у “Вилом месту”. Режирао је Јоаким Марушић и рекао је да има улогу у којој види само мене – рекао је једном приликом Аљоша.

Како је рекао на питање о пензији, више није у годинама у којима може да прихвати било шта.

Da li znate ko je na slici?

Posted by Car and woman Fans on Monday, February 26, 2018

– Ја мислим да сам довољно урадио. Могу још, али нисам ни у годинама ни у позицији да прихватам било шта. Не треба ми. Мислим да није ни прескромно ни бахато то што сада тражим неки свој мир. Када ме неко позове, одем. И даље све радим максимално професионално. Трудим се да то не буде тек одрађено и у томе успевам – казао је Аљоша Вучковић “Нишким Вестима”.

Аљоша Вучковић преживео је приватну драму, пошто је његова ћерка била на одвикавању од наркотика.

– Оно што могу да кажем јесте то да моја ћерка није у затвору, већ на лечењу затвореног типа. Мислим да би сви људи требало да пусте појединце и њихове најближе да своје проблеме решавају сами и онако како најбоље умеју – једном приликом је врло кратко рекао Вучковић на ту тему.

 

 

Извор: Телеграф.рс