Издвајамо Србија

ВУЧИЋЕВИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Елитни амерички убица СПРЕМАО ПОЛИТИЧКИ АТЕНТАТ У СРБИЈИ! (ВИДЕО)

На насловној страни данашњег дневног листа „Информер“ нашао се ексклузивни текст о хапшењу убице из САД који је, према наводима овог листа, спремао атентат у Србији. Како истиче главни и одговорни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић то је јасна назнака да некоме одговара да се у престоници направи хаос и дестабилизује власт у Србији

Како се наводи, Корбет Д, бивши маринац, ухапшен је у штек-стану у Београду, а код њега је пронађен пиштољ ЦЗ-99 са избрисаним бројем. Пиштољ ЦЗ-99 најчешће се користи управо у ликвидацијама јер му се не може ући у траг.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овог Американца су, како се додаје, крила двојица Срба, који су причали да је он „дошао да обави посао“ и одмах нестане.

Драган Ј.Вучићевић, главни и одговорни уредник дневног листа Информер истакао је да је реч о „опасној причи“ која још није разјашњена до краја.

– Дај Боже да није нешто озбиљно, али све говори да јесте. Обавештајне службе су оперативним радом дошле до штек-стана у којем је пронађен амерички држављанин са пиштољем и његовим ДНК на истом, што говори да га је додиривао и можда користио – каже Вучићевић.

Вучићевић се осврнуо и на синћни протест испред зграде РТС, на којем се окупило нешто више од 500 људи.

Он је истакао да је то демонстрација агресије и мржње.

– Јасно је да су заиграли на све или ништа. Упорно говоре, односно лажу, да ће Стари савски мост бити срушен, иако знају да неће и да ће бити осавремењен. У сваком случају сигурно ће бити јефтинији од Моста на Ади. Каже геније од кандидата, тајкун број 2, да ће направити приступне саобраћајнице за Мост на Ади, за најскупљи мост у Европи, а можда и у свету! Па, неће он да прави, него сви ми, јер ми дајемо новац – подсећа Вучићевић.

Говорећи о изјави Шутановца да су Ђилас и Пајтић девастирали Демократску странку, уредник „Информера“ каже да је “свака крпа нашла своју закрпу”.

– Међусобно се оптужују да су крали и како сада народ да им верује? Очигледно је да их је брига за јавне интересе, јер им је стало само до личних. Између лидера опозиције нема никакве разлике, будући да желе само једно – да се докопају власти! Нема ту много мудрости – каже Вучићевић, подсећајући на Ђиласов дуг од 1,2 милијарди евра, ин а то да је на крају мандата Синише Малог тај дуг смањен за 550 милиона евра.

 

 

Извор: Информер.рс