Издвајамо Србија

ДОБРОДОШЛИ У 24 МИНУТАНИЈА: Вучић по ко зна који пут показао да се не плаши Марића и отишао у „ЋИРИЛИЦУ“ (ВИДЕО)

Уколико сте пропустили да погледате први епизоду “24 минута са Зораном Кесићем” у 2018. години, сада је прави час да то урадите.

Емисија „24 минута са Зораном Кесићем“ емитује се сваке суботе у 21х на телевизији О2.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Ово је емисија чија је пилот епизода претрпела бројне критике гледалаца, стручне јавности, али и оних смарача на Твитеру. Те лоша глума, те лош сценарио, те водитељ прича као да је са Дорћола, те како може да каже ‘будале’, када будале тада нису ни смишљене… Емисија је премотирана, затегнута, орошена и ево како то сада изгледа”, рекао је Кесић.

Међутим, онда се тамо негде одозго зачуо глас.

“Зиме господње 2018. храбри владар тв приказанија коначно се након двомосечног поста дохвати сатиричне оштрице и са својим витезовима пође у битку за истину правду и колики-толики рејтинг и шер. Добродошли у 24 минутанија”, рекао је глас.

„Чекај, чекај, не може да почне емисија без шоље“, одговорио је Кесић, након чега му је глас наредио: “Светом Ђорђу ти за шољу моли се! Од светога Ђорђа шољу ишти!”

Да ли је Кесић добио своју шољу, зашто је председнику Вучићу Рипањ дражи од аустријског дворца, зашто је Марко Ђурић човек-феномен и шта је Миломир Марић открио као највећу пошаст нашег доба погледајте у нових “24 минута”.

Аналитичар је био Воја Жанетић, а музички гости бенд “Артан Лили”.

 

Извор: Б92