Србија

ЗОРАН ОСТАВИО ТРАГОВЕ ЈЕЛЕНИНЕ КРВИ ПО КОЛИМА! Језиви детаљи из оптужнице за брутално убиство певачице!

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић (39) оптужен је да је 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи убио супругу Јелену Крсмановић Марјановић (33), а међу доказима који га терете налази се и Јеленина крв, нађена у његовом аутомобилу!

Виши суд у Београду је у петак, пред крај радног времена, примио оптужницу против Зорана Марјановића, којом се окривљеном на терет ставља извршење кривичног дела тешког убиства на свиреп начин, приликом којег је показао изразиту упорност и безобзирност.

– Зоран је са супругом и њиховом ћерком Јаном кобног дана дошао на насип. Одвојио се од детета и напао супругу. Најпре ју је избо по врату и руци, а затим јој задао смртоносне ударце по глави, док је она покушавала да се спасе – преноси наш извор наводе из оптужнице и додаје да су од посебног значаја за подизање оптужнице биле ДНК анализе рађене у Националном криминалистичко-техничком центру у Новом Саду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Један од битнијих доказа, који терете Зорана, јесте Јеленина крв нађена у Зорановом аутомобилу марке „мерцедес“, којим су се супружници заједно са својом малолетном ћерком кобног дана довезли на насип Црвенка. ДНК анализе показале су да је трагова Јеленине крви било на задњем седишту, на поду и у гепеку. С обзиром на то да је Јелена довезла аутомобил до насипа, поставља се питање откуд њена крв на задњем седишту и у гепеку? Претпоставка је, пошто је изоловани ДНК профил мешан, што значи да је било трагова који припадају и Зорану и Јелени, да је окривљени нехотично оставио ове трагове, након што је усмртио супругу – препричава наш саговорник делове оптужнице.

Осим ДНК анализа, рађена су и бројна вештачења, а најзначајније за подизање оптужнице било је вештачење мобилних телефона и базних станица.

– Телекомуникационо вештачење показало је да је Зоран Марјановић 2. априла гасио свој мобилни телефон, и то у време када је Јелена убијена. Он је био недоступан двадесетак минута и то у време које се поклапа са временом смрти Јелене Марјановић, између 16.38 и 17.04 сати. Након тога он је поново активирао свој мобилни и прво је позвао Јелену. Исту ствар урадили су и други чланови породице Марјановић. Неактивност на њиховим телефонима уочена је између 16 и 17.30 сати – каже извор и наводи да је вештак закључио да је Зоран искључио свој телефон како базне станице не би могле да га региструју.

И исказ сведока, бициклисте Милана Радића, подудара се са сатницом вештака. Наиме, он је изјавио да је 2. априла 2016, у периоду између 16.38 до 17 сати видео мушкарца и жену како силазе са насипа, на месту на којем је 3. априла нађено Јеленино тело.

– Иако сведок није могао са сигурношћу да тврди да се радило о Јелени и Зорану, снимци са камера указују на то да се ради о њима двома – наводи саговорник детаље из оптужнице.

На панталонама сада окривљеног Марјановића нађено је блато идентичног састава као и блато из канала у којем је Јелена убијена, а исто блато изоловано је и са тела покојне певачице.

– Пошто је Зоран све време тврдио да никада није силазио до канала, нити до места на којем је нађено тело његове убијене жене, ови трагови с његове одеће су га демантовали – истиче саговорник.

Како сазнајемо, након што је Виши суд у Београду у петак примио оптужницу против окривљеног Зорана Марјановића, у наредном периоду ће донети одлуку да ли ће ту оптужницу потврдити или ће евентуално наложити допуну истраге.

– Уколико суд потврди оптужницу, у наредном периоду биће заказано суђење – објашњава саговорник.

Извор: Informer.rs/Alo.rs