Издвајамо Србија

КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ: Мајка Зорана Марјановића приведена на саслушање

Фото: Јутјуб

Упркос спекулацијама које су се појавиле у медијима да је београдска полиција данас претресла кућу породице Марјановић, за Курир је потврђено да се то није догодило.

Фото: Јутјуб

Међутим, потврђено је да је мајка осумњиченог за убиство Јелене Марјановић приведена данас на саслушање Зорицу Марјановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је наводно саслушана као сведок у поступку против њене куме Вере Вукомановић против које је поднета кривична пријава за навођење неистинитог садржаја и фалсификат.

На саслушању се задржала кратко, након чега је пуштена кући.

Оптужница против Зорана Марјановића, којом се окривљује да је убио супругу Јелену, почетком фебруара упућена је Вишем суду. Марјановић је оптужен за тешко убиство, и ако оптужница буде потврђена прети му казна до 40 година затвора.

Крв на задњем седишту аутомобила?

У оптужници коју је Више тужилаштво у Београду подигло против Зорана Марјановића због сумње да је 2. априла 2016. у каналу у Црвенки убио супругу Јелену, поред блата с његових панталона, као и вештачења мобилних телефона, као доказ који упућује на његову кривицу наводи се и Јеленина крв откривена на наслону задњег седишта „мерцедеса Е320“, којим су тог дана заједно дошли на насип.

Наиме, у оптужници се констатује да је Јелена углавном возила „мерцедес“ и да готово никад није седела на задњем седишту, па се поставља питање откуд њена крв на задњем седишту. Истражитељи сумњају, али би током суђења о томе стручњаци тек требало да се изјасне, да је крв ту доспела тако што је Зоран своју крваву јакну после злочина бацио на задње седиште.

 

Извор: Курир.рс/Блиц