Издвајамо Србија

НЕБОЈША ГЛОГОВАЦ ЈЕ ВЕЛИКИ ПАТРИОТА: Ево како је због Србије „шутнуо“ Анђелину Џоли…

Небојша Глоговац одбио је сарадњу са Анђелином Џоли, а објаснио је и због чега је урадио то што већина мушкараца себи не би приуштила, јер ипак Анђа важи за најлепшу жену света.

Небојша Глоговац (Фото: Јутјуб)

Наиме, Небојша је још једном доказао да је велики Србин и велики шмекер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Нисам имао част лично да упознам госпођу Џоли. Контактирали су ме њени агенти“, започео је своју причу глумац.

„Агент Боб тражио је да дођем на аудицију за филм у Лондон. Рекао је да ћу тамо добити страну с дијалозима. Ипак, када сам тражио да ми пошаљу сценарио, то су вешто избегавали с образложењем да нико од потенцијалних глумаца не сме знати шта пише у сценарију.

Већ та мистерија око пројекта ми је била иритантна. Рекао сам им: „Хеј људи, дајте да уђемо у суштину рата, да избегнемо шаблон како су једни луди, зајебани и све ће нас побити, а други седе скрштених руку““, испричао је Глоговац.

Врло брзо је схватио да је у питању још један пројекат у коме ће Американци нама причати како је изгледао рат.

„Кад сам схватио да се ради о још једном пројекту у којем ће Американци нама причати причу о томе шта се као догађало и како смо ми проживљавали рат, а притом немају појма о суштинским стварима, захвалио сам се на сарадњи. И нисам зажалио. Филм је испао лош, Анђелина Џоли се нимало није прославила као редитељка. Интуиција ме је спасила.“

 

Извор: Курир.рс / Опанак