Издвајамо Свет

Овако је изгледала освета терористима за оборени сухој а сад су Руси сазнали ко им је дао систем за обарање! СЛЕДИ ОДМАЗДА

На месту ликвидације одреда терориста који су јуче из противваздушног ракетног комплекса оборили руски авион Су-25 у Идлибу налазе се сиријски специјалци. У току је утврђивање ко је терористима дао систем који је оборио сухој

Посланик Државне думе Виктор Водолацки каже да су, тамо где се налазио одред са противваздушним ракетним комплексом који су ликвидирале Ваздушно-космичке снаге, у овом тренутку су сиријске специјалне снаге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако буду пронађени елементи овог комплекса, на основу броја и порекла ће се у наредним данима знати одакле је он стигао, из које фабрике и како је био испоручен – рекао је Спутњику Водолацки, позивајући се на сопствене изворе.

Руски парламентарац је навео да су тамо активне и Ваздушно-космичке снаге Русије.

– Ми покривамо из ваздуха операцију сиријске војске – објаснио је Водолацки.

Руски авион Су-25 оборен је јуче у сиријској провинцији Идлиб, пилот се катапултирао, али је погинуо у борби с терористима. Министарство одбране Русије је саопштило да је авион оборен из покретног ракетног комплекса.

Касније је саопштено да је више од 30 терориста ликвидирано у групном нападу руских снага на област у провинцији Идлиб, која је под контролом Нусра фронта и из које је лансирана ракета.

Освета Руске авијација за обарање сухоја и смет пиолта уследила је истог часа!!!

 

 

Извор: rs.sputniknews.com