Издвајамо Свет

ХРИШЋАНСКИ ПРОГНОЗЕР МИД ТВРДИ: Антихристова песма долази, све је готово – АПОКАЛИПСА ПОЧИЊЕ

Фото: Pixabay.com

Крај света ће почети 11. априла ове године, кажу хришћански прогнозери који верују да су знаци апокалипсе очигледни у последњих неколико месеци.

Серијски прогнозер Дејвид Мид, који је раније тврдио да ће седмогодишњи крај света почети 23. септембра 2017. године, каже да је датум почетка апокалипсе 11. април.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мид почиње чланак на “Планет X Неwс” са: “Антихристова песма почиње, све је готово“.

Мид даје списак разлога зашто верује верује да ће то бити датум краја света, додајући и да ће то бити година када се Антихрист коначно открива да је увод у апокалипсу.

Теоретичар завере каже да је “Велико америчко помрачење” које се догодило 21. августа прошле године било “предзнак седмогодишњег периода искушења“.

Мид је додао да је помрачење сунца почело у Орегону, 33. држави, а завршило се у Јужној Каролини, која је на 33. паралели – круг ширине који је 33 степени северно од екваторијалне равни.

Мид је рекао: “Последње помрачење ове природе је било пре 99 година (33×3)“.

Број три је значајан у библијским терминима, јер представља Свето Тројство. Тридесет три године је имао Исус када је умро.

Он наставља са тим да су “луди људи” Уједињених нација 21. децембра прогласили да Јерусалим није главни град Израела.

42 дана након тога је уследио крвави црвени плави супермесец.

Након тога, Мид каже: “Рон Риз, дугогодишњи библијски научник каже да Искушење почиње тачно или око 11. априла 2018. године“.

Мид каже да ће Антихрист изаћи из сенке после овог датума- “Ја мислим да знам ко је то, али нема шансе да објавим ту информацију“.

Рекао је да ће Северна Кореја започети Трећи светски рат касније ове године, и да ће се појавити Планета X – митска планета која се наводно креће према нашем Сунчевом систему, и која ће избацити Земљу из своје осе и проузроковати разарања.

Мид је рекао: “На пола пута кроз Искушење, Антихрист ће се прогласити у обновљеном хебрејском храму у Јерусалиму. Постоји велика невоља од момента па надаље. Све ескалира стотину пута јаче“.

“Време Антихриста је кратко (пуне 3,5 године), али он за то време изазива хаос на Земљи. Он ствара нуклеарне ратове и као резултат тога настају глад и помор.“

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Wебтрибуне.рс