loading...
Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ УПОЗОРАВА: САД и Велика Британија спремају велики удар на Србију и зло веће од 5. октобра

Фото: Јутјуб
Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ оценио је да присуство америчког и британског амбасадора на гласачким местима на протеклим београдским изборима представља „злу слутњу“ за…

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ оценио је да присуство америчког и британског амбасадора на гласачким местима на протеклим београдским изборима представља „злу слутњу“ за Србију и драматично упозорење да САД и Велика Британија спремају велико зло и удар који ће бити већи од оног 5. октобра 2000. године.

Шешељ је објаснио да није довољно као противтежу послати посматраче на америчке и британске изборе, као што је рекао председник Србије Александар Вучић, већ би Влада Србије требало одмах да донесе одлуку о давању дипломатског статуса комплетном руском особљу Српско-руског центра за хуманитарне интервенције у Нишу.

Он је нагласио да би Влада потом требала да прихвати иницијативу СРС да се сличан центар формира и у Војводини, а касније и у средишњој Србији, саопштено је из Српске радикалне странке.

„Такође, од велике је важности да се Србија што пре прикључи Организацији Уговора о колективној безбедности, јер Србија не сме сама да чека следећи велики удар са Запада који ће бити гори и од оног удара 5. октобра 2000. године, јер ће западне силе овај пут уложити много више новца, а може доћи и до оружаних провокација и терористичког деловања“, истакао је Шешељ.

 

 

Извор: Вијести / СРНА