Видео Издвајамо Свет

ОБИСТИНИЛО СЕ ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ: Предвидела Путинову победу, а ево ко ће постати господар света! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Многа предвиђања бугарске пророчице баба Ванге су се обистинила. Осим земљотреса и других природних катастрофа, предвидела је многа политичка дешавања.

Баба Ванга је наводно предвидела Брегзит, терористички напад 11. септембра у Њујорку и успон ИСИЛ-а.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бугарска пророчица која је умрла 1996. године у 85-ој години, предвидела је догађаје за наредне векове, све до 51. када ће се, према њеним „визијама“ десити смак света. Она је предвидела и за будући светски поредак.

Get daily updates directly to your inbox + Subscribe Thank you for subscribing! Could not subscribe, try again…

Posted by Flash News on Monday, March 19, 2018

Када је реч о 2018. години, она је предвидела неколико догађаја који ће обележити годину. Како пише Бирмингем мејл, она је прорекла да ће Владимир Путин и Русија завладати целим светом.

Када је 1979. године разговарала са писцем Валентином Сидоровим она му је рекла: „Све ће да се отопи као лед, само ће једно остати нетакнуто – Владимирова слава, слава Русије. Биће превише жртава. Нико не може да заустави Русију“.

Баба Ванга је додала да ће „укониће све препреке са пута, и Русија ће постати господар света!“

Слепа пророчица предвидела је да ће ове године Кина постати светска супер сила уместо Америке, и откриће „новог облика енергије“ на Венери. Наводно је баба Ванга предвидела и да ће доћи до Трећег светског рата и великог уништења услед употребе нуклеарног оружја.

Жена чије је право име Вангелија Гуштерова, ослепела је у детињству када ју је наводно торнадо подигао у ваздух и бацио на земљу. Од тада је тврдила да може да види будућност.

 

Извор: Курир.рс/Birmingham live