Издвајамо Србија

САША БОРОЈЕВИЋ: Путин шаље руску војску на Косово до краја године?

Подсећам да је пред нову годину министар спољних послова Русије, Сергеј Лавров најавио интезивнију борбу у Европи кроз обавештајно теренски рад са циљем да се…

Подсећам да је пред нову годину министар спољних послова Русије, Сергеј Лавров најавио интезивнију борбу у Европи кроз обавештајно теренски рад са циљем да се спречи стварање терористичких ћелија у Европи који ће се сасвим сигурно окренути и против Русије. Москва ће засигурно послати војне јединице на Косово до краја ове године најкасније.

Фото: Јутјуб

Русија већ извесно време планира да по примеру Сирије, отпочне и европске војне операције у циљу сузбијања исламиста којих има највише на Балкану. Русија само чека перфектно време за то, ово је идеалан повод јер су РОСУ припадници извршили терористички напад и отмицу државног функционера Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Русија ће послати своје специјалне јединице за сузбијање тероризма на Косово али и БИХ који би тражили терористе и мислим да је разговор Путина и Вучића ишао у том правцу. Верујем да је председник Вучић добио подршку као и сигнал да је Русија спремна и да је управо из тога произишла смиреност председника Вучића као и упозорење кроз позивање на мир!

Оно што је познато је да је Русија још прошле године послала своје обавештајне тимове који ће припремити терен али и проценити безбедност и ризик по чланове будућих експедиција.

Саша Боројевић

 

Извор: nacionalist.rs