Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ УПОЗОРАВА: АМЕРИ СТОЈЕ ИЗА СКАНДАЛА НА КИМ! Србија мора хитно да уђе у ОДКБ, прети нам инвазија Хрвата на РС и..

Фото: Јутјуб

Председник СРС Војислав Шешељ гостовао је у специјалном издању Националног дневника на телевизији Пинк, поводом најновијег инцидента на Косову и Метохији, када је ухапшен директор канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

Он сматра да иза овог понижења Србије стоји САД, јер Приштина све ради по њиховој команди, те да нам прети нешто много горе, ако не реагујемо адекватно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шешељ тврди да нам прети инвазија Хрватске на Републику Српску а исто тако и на Бачку, на коју су већ увежбавали напад, како би добили 10 хиљада хектара око којих се споре са Србијом. Они би заузели много више а онда би се повукли на позиције, које сматрају да им припадају, тачније тих десет хиљада хектара.

Србија је отворена за напад, зато хитно треба да се прикључимо ОДКБ савезу, колико сутра да се одржи ванредна седница, једино чланством у савезу о колективној безбедности, ми смо сигурни, Американци неће ризиковати изазивање Трећег светског рата са Русијом, каже председник радикала.

Овим потезом добили би смо заштиту, а онда би могли да тражимо повратак 999 српских полицајаца  на Косово, пошто ЗСО није формирана, ми захтевамо враћање српских институција на КиМ, које су нам загарантоване. Ако би дошло до напада на српске полицајце на Косову, које НАТО наравно не би бранио, ми би логично могли да им пошаљемо појачање из Србије, али ако не приступимо ОДКБ ми смо у великој опасности, тврди Шешељ.

Председник Вучић мора да одабере једну столицу, ону на којој седе наши непријатељи који су нас бомбардовали или столицу где су наши вековни пријатељи Руси, закључује лидер СРС.

 

Извор: Србија јавља