Издвајамо Србија

АМИЏИЋ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ ПРЕД ПОЛУФИНАЛЕ СП: „Свим Србима који навијају за Хрватску треба одузети пасош!“

Огњен Амиџић подржао је страницу „Негуј мо србски“ која има изразито критички став према Хрватима и Хрватској, а након твита који им је посветио, Огњен се поново огласио

Водитељ Огњен Амиџић објавио је Твит да познати профил на Инстаграму „Негуј мо србски“ има паметније и реалније ставове, него 99% интелектуалаца, нарочито по питању Хрватске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је овај профил познат негатвном ставу према Хрватској и Хрватима, а веома често имају и бруталне коментаре на њихов рачун, Огњенов твит привукао је велику пажњу јавности.

Наиме, неке од порука о Хрватима које је „Негуј мо србски“ објавио јесу следеће:

Овим поводом позвали смо Огњена, који за Телеграф каже да стоји иза сваке написане речи по питању Хрвата и Хрватске.

– Стварно то мислим, то је оно што сви људи мисле, само пакују на свој, добар начин и реалнији су од већине ових што причају у једном или другом смеру, у суштини лажно и упаковано у амбалажу! – рекао нам је Амиџић.

– Јасно ми је шта они раде, ја њих готивим. Знам, имају свој фазон, радикални су и често су хардкор, али ја то волим. Ко прати њих, капира да говоре суштинско мишљење велике већине људи, само га упакују како треба и врло су реални – додао је Амиџић на тему објава профила „Негуј мо србски“.

Како се један од постова са Инстаграма тицао одузимања пасоша сваком Србину који навија за Хрватску, као и да је наша морална обавеза да навијамо против Хрватске, питали смо Амиџића за кога је он навијао у дуелу између Русије и Хрватске.

– Непотребно је да ме то питате, зна се за кога сам навијао. Не могу да улазим у коментарисање, да не буде погрешно протумачено – закључио је Амиџић.

 

Извор: Telegraf.rs