Издвајамо Спорт

ЖИВАДИНОВИЋ У СВОМ ФАЗОНУ: Срби имају веће „АПАРАТЕ“ од Хрвата, зато су Хрватице заљубљене у нас! Колинда је добра риба, треба јој..

Фудбалски тренер Милан Живадиновић није пропустио прилику да каже коју о нашим суседима пред полуфинални дуел Хрватске и Енглеске.

Живадиновић је био гост јутарњег програма ТВ Хаппy, а тема је била полуфинална утакмица између Хрватске и Енглеске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ми само хоћемо да вратимо Хрватима оно што нама раде. Погледајте председницу, која је добра риба… Ја као мушкарац за Колинду кажем свака част! Терапија би била да ослаби неких 4-5 килограма… и друга ствар, ја сам живео две године у Хрватској, оне су заљубљене у нас Србе“, рекао је Живадиновић и објаснио зашто је то тако.

„Зато што смо бољи мушкарци! Имамо веће апарате за гашење пожара, све нормално. Срби су леп народ“, распалио је Жива, а Марић се надовезао питањем да ли су Хрвати лепи.

„Не. Они могу да буду цинични, могу да те оговарају иза леђа, да нас мрзе… Ја се сећам утакмице Ријека – Загреб, и онда пола Загреба виче ‘где ћемо код оне буде, све ће нас побити’. А ја сам волео на Ријеци, када је блато да им пустим мало јачи ‘фор’, па кад им уђем са две ноге, а они ‘ кај то чиниш, немо молим те’ и три пута сам се потук’о“, принзано је Живадиновић и објаснио на какве је све нелагонсоти наилазио код суседа.

„Стално су ме псовали јер сам Србин. Говорили су ми да се вратим одакле сам дошао. Ја сам се потукао једном у небодеру, око ми је било овако“, објашњавао је Жива:

„Али верујте, никада не бих пожелео такав бес који сам носио у себи да му шутирам ‘волеје у браду'“, рекао је Жива и добро забавио све у студију.

 

Извор: Курир.рс / Курир спорт