Издвајамо Србија

ДАЧИЋ ОДБРУСИО ОБРАДОВИЋУ И ЂИЛАСУ: Шта сте ви урадили за КиМ – РАЗБИЈАЛИ КИОСКЕ И ПАЛИЛИ АМБАСАДЕ?

Фото: Јутјуб

Министар спољних послова Ивица Дачић данас је упутио питање, како каже, онима који су говорили о хапшењу и кривичној пријави против Алексадра Вучића због идеје о разграничењу са Албанцима, да ли се у време њихове власти, могло нешто више урадити, осим разбијања киоска и паљења амбасада

– Да ли смо могли нешто више да урадимо осим да разбијамо киоске и да запалимо неке амбасаде и шта смо тиме у ствари урадили? Показали смо Србију у најгорем могућем светлу – рекао је Дачић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дачић је рекао да је јуче, упитан да прокоментарише изјаву Бошка Обрадовића да треба поднети кривичну пријаву против Вучића, рекао да би кривичне пријаве требало поднети против оних који су били на власти у Србији када је Косово једнострано прогласило независност.

– Ви знате да су против мене поднели кривичну пријаву што сам потписао Бриселски споразум. Ја онда враћам то питање, хајде да поднесемо кривичне пријаве против оних који су били на власти кад је једнострано проглашена независност Косова, како смо тада реаговали, шта смо тада урадили – упитао је Дачић.

 

Извор: Тањуг