Издвајамо Србија

ИНСАЈДЕР ОТКРИВА: Монтгомери је још 1975. године био одређен да влада нама, он је довео Вучића (ВИДЕО)

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је истраживачки новинар Интернационалне федерације новинара (ИФЈ) из Брисела, Вук Јовановић.

Тема емисије је била како илуминати и ционисти владају светом и какве то све има последице на Србију, Србе и народ Србије.

„Страни амбасадори путем својих својих слугу владају Србијом. Чак и бивши амбасадори, као што Вилијем Монтгомери још су веома утицајни у нашој држави. Он је довео на власт и Александра Вучића. И Вишекруна, бивши блиски сарадник садашњег председника Србије, је у свом интервјуу истицао да је бивши амерички амбасадор улазио код њега без куцања, устврдио је Јовановић додавши:

„Монтгомери је био и остао и даље главни намесник Балкана. Ја то знам јер га лично познајем од првих дана када је дошао Београду, 1975.г, Ми смо се дружили, играли заједно тенис и сарађивали. Он је био предиспозициран, већ пре 40 година да буде овде и да руководи са нама.”

У емисији се говорило и о томе како је функционисао некадашњи комунистички ДБ, како англосаксонске службе у Србији постављају своје људе да владају српском државом, какве у свету сукобљавају ционисти и илуминати да би владали нашом планетом, као и како је владајућа елита Запада утонула у разврат, неморал и корупцију и тиме заразила цело човечанство.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

 

 

Извор: Центар/Србин.инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

август 2018.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031