Издвајамо Србија

ЛАНЕ ГУТОВИЋ ОПЛЕО ПО ПОЛИТИЧАРИМА: Регион је пред ратом, јер сви неодољиво подсећају на Шојића!

loading...

Наши политичари по реторици који користе неодољиво подсећају на лик Срећка Шојића, каже глумац Милан Лане Гутовић.

Регион је пред ратом, оцењује он и додаје да нисмо у стању цивилизовано да разговарамо јер смо неваспитани, и све више слични Шојићу који је оличење неваспитања.

Разни „Шојићи“ су населили скупштину, рекао је Гутовић.

„Како је држава губила значај, падала и по становништву и територији, и морално, ти Шојићи су населили и Скупштину. Наши политичари неодовљиво подсећају по реторици коју користе на тог несрећног Шојића. У ствари, он је сретан, али смо несрећни ми други, који живимо под влашћу тих Шојића“, каже.

Како је навео, политичари обогаћују ликове попут тог својим „кретенским изјавама“ и дометима које он као глумац није успео да изведе.

„Те имбецилне идеје политичке, оне припадају посебном типу личности, не говорим само о Србији, већ и о Црној Гори, Македонији, Хрватској, БиХ… тај кретенизам је изгледа инфективан“, додао је.

Говорећи о региону он је рекао да смо пред лошим стварима.

„То мора да се регулише на неки други начин. Уколико нас светске силе не помире, ми ћемо да се потучемо, нисмо у стању да цивилизовано разговарамо јер смо неваспитани, зато смо све више слични лику Шојића који су оличење неваспитања“.

 

Извор: Курир.рс/Н1

Loading...
loading...
loading...