Издвајамо Србија

ЛАНЕ ГУТОВИЋ ОПЛЕО ПО ПОЛИТИЧАРИМА: Регион је пред ратом, јер сви неодољиво подсећају на Шојића!

Фото: Јутјуб

Наши политичари по реторици који користе неодољиво подсећају на лик Срећка Шојића, каже глумац Милан Лане Гутовић.

Регион је пред ратом, оцењује он и додаје да нисмо у стању цивилизовано да разговарамо јер смо неваспитани, и све више слични Шојићу који је оличење неваспитања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Разни „Шојићи“ су населили скупштину, рекао је Гутовић.

„Како је држава губила значај, падала и по становништву и територији, и морално, ти Шојићи су населили и Скупштину. Наши политичари неодовљиво подсећају по реторици коју користе на тог несрећног Шојића. У ствари, он је сретан, али смо несрећни ми други, који живимо под влашћу тих Шојића“, каже.

Како је навео, политичари обогаћују ликове попут тог својим „кретенским изјавама“ и дометима које он као глумац није успео да изведе.

„Те имбецилне идеје политичке, оне припадају посебном типу личности, не говорим само о Србији, већ и о Црној Гори, Македонији, Хрватској, БиХ… тај кретенизам је изгледа инфективан“, додао је.

Говорећи о региону он је рекао да смо пред лошим стварима.

„То мора да се регулише на неки други начин. Уколико нас светске силе не помире, ми ћемо да се потучемо, нисмо у стању да цивилизовано разговарамо јер смо неваспитани, зато смо све више слични лику Шојића који су оличење неваспитања“.

 

Извор: Курир.рс/Н1