Издвајамо Србија

ОГЊАНОВИЋ РАЗОТКРИО МОНСТРУОЗНУ ПРЕВАРУ ЗАПАДА: После ових измишљених жртава почела је агресија на СРЈ, ево доказа!

Миша Огњановић (Фото: Јутјуб)

Адвокат Драгослав Миша Огњановић, отркио је током гостовање 2013. године у емисији Ћирилица шта се крије иза догађаја због којег је почело бомбардовање Србије 1999. године!

Наиме, он је био у тиму саветника Слободана Милошевића током свих шест година боравка у Хагу и тада је изнео непознате детаље из његове одбране.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Случај Рачак

„Ми смо успели да докажемо да 43 тела која су пронађена у Јарузи, села киломтар од Рачка, а води ка систему ровова које су припадници ОВК ископали у дужини од 7 километара, су убијени од стране припадника, како то тврде неки од њих који су волшебно преживели, од стране припадника српске полиције.

Ја сам тада био у Хагу и доставили су нам око 1.200 фотографија тих тела. Данима сам само то гледао, чинило ми се да што више гледам, све мање видим. А онда се, уз Божју помоћ, угледао како на једној од тих фотографија се види да крв тече узбрдо, што је очигледан доказ да су та тела померали, пре него што су дошли Вилијам Вокер и екипа која је од Рачка направила један скандалозни масакр од стране Срба, који је био увод у оно због чега смо ми 24. марта 1999. године бомбардовани“, навео је тада авокат Огњановић.

Он је додао да је током суђења злоупотребљен фински форензички тим на челу са Хеленом Рантом, која је у Хашкој судници признала да се ради о намештаљци на коју је цео свет насео.

„Ти људи су пресвлачени, њима су скидане униформе, на сваком од тих тела су биле откопчане панталоне, на брзину их је неко облачио. Дакле, они су требали да се пењу уз Јаругу и наводно на 30 метара испред њих стајала су два српска полицајца који су на њих пуцали из митраљеза. Сви су наводно погођени у груди и горње екстремитете, а пошто су се кретали узбрдо, нико од њих није пао главом низбрдо, него обрнуто. Гравитација и сила кинетичке теже чине то да су морали да падну обрнуто од затеченог стања“, додаје Огњановић.

Убијени адвокат је навео и да је атмосфере у судници била веома непријатна.

„Они тамо доводе студенте из разних центара света који те оптужене, дакле наше људе, гледају као звери које седе у кавезу. Неко од њих се смешка, неко црта… Врло је то непријатно и мучно. Ко није искусио, не зна о чему се ради“, закључио је Огњановић.

 

 

Извор: Курир.рс