Занимљивости Издвајамо

ПАЗИ САД, ТУЋИ ЋЕ ГА! Рус се набацивао Српкињама на плажи а онда се појавила његова жена (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Један Рус научио је лекцију о верности и лепом понашању на плажи на тежи начин

Он је очигледно заборавио да је на плажу стигао са својом супругом па се упустио у ноншалантан разговор са две заносне Српкиње које су лежале на пешкирима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његовој жени, пак, није промакао тај тренутак па је брже-боље одвукла супруга од дама којима се удварао и наочиглед целе плаже му приуштила неклико „васпитних“ шамара. Да ствар буде гора, читаву трагикомичну ситуацију снимио је српски туриста који је био у друштву две девојке, те послао снимак Фејсбук групи „Негуј мо србски језик“.

– Пази сад, тући ће га – чује се на снимку у тренутку када жена одвлачи мужа.

OD NASEG SPECIJALNOG IZVESTACA EMILA ZORONJICA IZ RUSIE DOLAZI NAM VIDEO KOJI POKAZUJE STASE DESAVA KAD ZABORAVIS DASI NA PLAZU DOSO SA ZENOM PA STARTUJES SVE STO JE ZEMSKO PO PLAZI AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHA

Posted by Neguj mo srbski jezik on Sunday, August 12, 2018

Према изразу његовог лица може се закључити да је схватио да је крив па покуњене главе није ни покушао да се одбрани већ је гледајући у песак саслушао „буквицу“ о лепом понашању.

Сигурни смо да му после овога неће пасти на памет да прилази девојкама на плажи, или ће макар претходно проверити где му је жена.

 

Извор: Informer.rs/Srbijadanas.com