Издвајамо Србија

ПАЖЊА! АЛБАНЦИ ИМАЈУ ЛУКАВ ПЛАН: Ево на који начин планирају да отму ЈУГ СРБИЈЕ!

Паклени план

Албанци су озбиљно решени да се дочепају југа Србије! Наиме, последњих месеци све више купују некретнине у Медвеђи да би ту општину масовно населили албанским становништвом и тако променили националну структуру у своју корист.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За куповину некретнина на територији општине Медвеђа, како се сазнаје, задужени су и поједини Албанци блиски нарко-мафији, али и косовским политичарима Беџету Пацолију и Аљбину Куртију.

Купопродају некретнина у великој мери контролише Мухарем Салиху, бизнисмен пореклом из села Тупале, у општини Медвеђа, који живи и ради у Италији.

– Салиху је главна спона с албанском дијаспором и нарко-мафијом, а задужен је за спровођење албанских планова у Медвеђи. Купио је неколико кућа у Сијаринској Бањи, а планирао је да купи и једно предузеће из Медвеђе, као и комплекс хотела у Сијаринској Бањи и рудник „Леце“. Међутим, предузеће купила је агенција за некретнине из Лесковца и дала га Салихију у закуп, у оквиру којег ће у августу бити пуштена у погон фабрика за производњу чарапа. Осим становништва са територије општине Медвеђа, фабрика ће запошљавати и Албанце са територије Косова и Метохије, који ће се касније ту и населити.

Према речима саговорника, процењује се да је Салиху досад уложио између осам и десет милиона евра у општину Медвеђа. Извор напомиње да је Салиху у претходном периоду у више наврата финансијски помогао активности албанских политичких партија и албанских екстремиста на подручју Медвеђе.

У центру Сијаринске Бање недавно је и Авни Ђакова купио кућу од једне српске породице. Ђакова је познат као бранилац Аљбина Куртија у поступку који је против њега вођен на простору КиМ, а зна се да подржава политичке ставове Куртија.

– Средином јула ове године група од десетак Албанаца са КиМ боравила је у Сијаринској Бањи. Ту групу пословних људи предводио је брат тзв. косовског шефа дипломатије Беџета Пацолија и потпуковник у пензији Дема Муса, који је 2011. године, након пензионисања из састава Војске Србије отишао да живи у Приштину. Циљ њиховог боравка био је куповина некретнина, али незадовољни понуђеним ценама, засад су одустали од куповине – наводи извор.

Српско становништво у општини Медвеђа сматра да је у функцији притисака Албанаца и све масовније коришћење путног правца Приштина-Мутиводе-Медвеђа-Лесковац од стране Албанаца за одлазак и долазак са КиМ из земаља западне Европе.

 

 

Извор: Ало/srbijadanas.com