Издвајамо Спорт

ПУКЛА БОМБА – ТЕРЗИЋ ПОТВРДИО: Боаћи се враћа у ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ

Огроман финансијски замајац за Звезду, поручио је Звездан Терзић после победе у Салцбургу и најавио ново појачање у наредна два дана.

То је новинарима у Салцбургу вечерас потврдио генерални директор клуба Звездан Терзић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Идемо сад прво у Шератон да прославимо, а сутра идемо у Монте Карло на жреб“, почео је разгфовор са новинарима, а онда додао:

“Решили смо питање нападача 99 посто. Чекамо Боаћија, надам се да ћемо у наредна два дана то реализовати. Уговорили смо све, али с Кинезима се никад не зна. И пре месец дана смо све уговорили, па тренер није хтео да га пусти“, изјавио је Терзић.

“Лоше смо ушли у утакмицу, гол је висио у ваздуху. Заслужено смо примили гол и мислим да нас је Борјан спасао. Други гол нас је и тргнуо, иако мислим да је судија престрого сворао. Срећа нас је погледала и било је време да нас после токико времена погледа срећа, а срећа прати храбре.

Надао сам се чак и трећем голу до краја“, истиче Терзић.

После свега, осећа и личну сатисфакцију, имајући у виду у каквом је стању преузео клуб пре неколико година.

“Ја сам одмах у старту рекао да нисам Коперфилд, само ми је требало време да покажем да знам да водим велики клуб. Не бих могао сам ништа, ту је сјајна екипа људи који су у сенци, попут Стефана Пантовића и других. Добили смо сада озбиљан финансијски замајац, после овога Звезда може да иде само напред“, закључио је Терзић.

 

 

Извор: sportske.net