Издвајамо Регион

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА БАКИРА ИЗЕТБЕГОВИЋА: Срби су гори од Хитлера!

Бакир Изетбеговић, бошњачки члан председништва БиХ и лидер СДА, утврдио је, веровали или не, да су Србија и Република Српска данас исто што и Немачка у време Адолфа Хитлера!

Изетбеговић је у говору на војној манифестацији „Одбрана БиХ- Игман 2018.“ српске политичаре упоредио са нацистима који су убили милионе недужних цивила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Питање је које је од два фашизма гори, онај Хитлеров из прве половине двадесетог века или онај Милошевићев и Караџићев са краја двадесетог века – рекао је Изетбеговић.

На ове скандалозне тврдње реаговао је председник Републике Српске Милорад Додик, који наглашава да Изетбеговићево време у политици истиче и да његове претње не треба схватити озбиљно.

– Бакир је пропала прича, он је одлазећи политичар. Из обавештајних извора имам информације да Изетбеговић већ спрема своју истанбулску визу за породицу какоби отишао из БиХ. Ето, колико он воли све ово…- истиче Додик.

Великим корацима започео процес стварања „Велике Албаније“, заједнички председник већ предложен, ускоро се очекује уједињење!

Политички аналитичар из Бањалуке Анђелико Козомара такође оцењује да лидер СДА нема политичку будућност.

– Изетбеговић је изгубио изгледе и позиције у властитом народу и мора ратнохушкачким изјавама да покуша бар мало да сачува политичку подршку коју све више губи – наглашава Козомара.

Подсетимо, сарајевски професор Сенадин Лавић недавно је такође упоредио Србе са Хитлеровим нацистима, рекавши да је „великосрбијански пројекат болестан колико и Хитлеров нацизам“.

 

 

Извор: Информер/Ало/Н.С.