Издвајамо Србија

СТРАШНО! Бојана претукле градске силеџије, полиција привела а СУД ПОСЛАО У ЗАТВОР ЊЕГОВУ БОЛЕСНУ МАЈКУ И СЕСТРУ!

Pixabay.com

Лазаревчанин Бојан Павловић (28) тешко је претучен пре два дана у локалном насељу Велики Црљени, међутим локални суд је по експресном поступку осудио и одмах послао у затвор његову болесну мајку и сестру!

Суд у Лазаревцу осудио је, због вербалног напада, на чак 50 и 30 дана сестру и мајку Бојана Павловића, јер су се у афекту посвађале са патролом полиције, када су виделе свог брата и сина пребијеног и крвавог. Бојана су, према његовим речима, пребили Жељко В.. са оцем и две друге особе на паркингу испред једне локалне кафане. Међутим, упркос видљивим повредама на глави, Бојан је оптужен да је напад и батине измислио, док су надлежни прихватили тврдње сестре Жељка В. да он у току туче није ни био на лицу места!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Слађана Павловић, педесетогодишња мајка Бојана Павловића, сада у затвору чека операцију жлезде, а огорчени младић се у шоку пита како је могуће да је суд његову мајку и сестру Бојану експресно послао у затвор, док су се, упркос видљивим повредама на његовом лицу, органи реда опходили као да се њему ништа није догодило.

Напад се десио у понедељак 20. августа непосредно после поноћи. Бојан за Курир прича да га је Жељко В., с којим се од раније површно познаје, најпре контактирао путем Фејсбука, са образложењем да мора да се види с њим у вези, како је рекао, неких „хитних“ ствари.

– Том приликом ми је тражио број телефона који сам му и дао. Позвао ме је и рекао да морамо хитно да се видимо у кафицу „Пик“ који се налази у Великим Црљенима. Ја сам тамо стигао око 00.30, а на паркингу ме је дочекао Жељко са оцем, и двојицом мени тада непознатих људи. Поздравили су се са мном понудивши ми пице. Ја сам то прихватио и сео за њихов сто. Конобар је одбио да ме услужи соком од јагоде, уз опаску да служе само жестока пића, прича Бојан за Курир.

Он даље наводи да су и Жељко и остали присутни били у видно алкохолисаном стању, због чега им је убрзо пришао конобар и замолио их да напусте локал због затварања. Међутим, када су изашли испред кафане, уследио је подмукао напад.

– Приликом изласка на паркинг, Жељко стаје испред мене и удара ме песницом у пределу врата, пошто сам се донекле измакао изненађен нападом. Покушао сам да побегнем, али су ме после пар метара сустигли и оборили на земљу. Ту почиње агонија, ударају ме и шутирају док их ја питам „Зашто?“.

Сва четворица присутних су учествовала у мом пребијању, а том приликом су ми одузели телефон са две картице, што сам и званично пријавио. Тучу прекидају сестра Жељка В. и његова супруга, које долазе на паркинг возилом „ситроен“. Ја сам тај тренутак искористио и од пролазника позајмио телефон да би позвао полицију. Када су насилници схватили да сам обавестио припаднике МУП-а Лазаревац, они су отишли возилом којим је дошла Жељкова супруга. Ја сам једини сачекао патролу и дао изјаву, односно саопштио сам моја сазнања о нападачима, јер их познајем. Из амбуланте сам се јавио мајци и сестри које су ме сацекале куци, прича Бојан за Курир.

Његов долазак кући је међутим код мајке и сестре изазвао шок и револт, да би се на крају случај завршио њиховим хитним привођењем код судије за прекшаје и хапшењем.

– Када су ме виделе крвавог и издераног, објаснио сам им шта се десило. Рекао сам им и да је патрола узела моју изјаву на лицу места. Оне су посебно биле изреволтиране чињеницом да ме је иста патрола у амбуланти напала да сам измислио ко ме је тукао, и да су они у усменом разговору са Жељковом сестром дошли до информације како су они, у ствари, на „свирци“ у Београду.

Сестра и мајка су, огорчене ничим изазваним нападом на мене, отишле до Жељка В. да га питају шта се десило, а тамо их је затекла и патрола, коју су Жељкова супруга и мајка позвале. Том приликом је дошло до вербалног дуела између моје мајке и сестре, са једне, и патроле полиције и Васића са друге стране Том приликом они лишавају слободе моју сестру Бојану Павловић, а ујутру и моју мајку Слађану Павловић, која је отишла да се распита за ћерку, наводи Бојан.

После сусрета у Васићевој кући и хапшења, Бојана и Слађана Павловић су одведене код судије за прекршаје, и по хитном поступку кажњене, наводи шокирани младић.

– Мојој сестри одређују казну од 50 дана затвора, а мајци, која чека операцију жлезде 30 дана затвора. Одмах после пресуде њих две су спроведене у Пожаревацки затвор. Ја сам за помоћ морао да се обратим Ургентном центру, и након пружене лекарске неге сам отпуштен на кућно лечење. Морао сам ипак да се још два пута обратим истој установи због болова и сметњи у пределу врата, у виду немогућности померања у неким полозајима. За шве сто сам изјавио спреман сам да се подвргнем полиграфском тестирању….а да ли смеју остали, пита се на крају Бојан.

Како Курир сазнаје, насилници су одраније познати полицији и имају кривични досије, али још нису саслушани поводом пребијања Бојана Павловића.

 

Извор: Курир.рс