Издвајамо Регион

УСТАШЕ ПРЕВРШИЛЕ СВЕ МЕРЕ! Црнокошуљаши захтевају: Пуповцу одузети држављанство и протерати га из Хрватске!

Фото: Јутјуб

Наводно независни неwс портал ХОП, заправо усташко гласило аутохтоне Хрватске странке права, позвало је данас на протеривање лидера Срба у Хрватској Милорада Пуповца, уз гомилу гнусних лажи и србомрзачких поклича

Преносимо вам делове скандалозног текста објављеног на том порталу, из кога је и најповршнијем читаоцу јасно какву и колику мржњу усташе негују према свему што је српско.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уз то, текст је илустрован монструоуном фотомонтажом у којој је Милорад Пуповац (којег иначе све време називају Пупавац) у женској хаљини, са тијаром на којој којој је грб са четири С (?!) а у тексту који је дозлабога неписмен се прозива и председник Србије Александар Вучић!

Прочитајте у оригиналу, само пазите да се не исповраћате:

Хрватска је од Срба окупирана, рушена, паљена, а Хрватски цивили су убијани и протјерани од Сиња, Книна, Шкабрње, Глине па све до Карловца.

Хрватски народ и Хрватска војска имала је право свој окупирани териториј ослободити 1995. године. Сада Пупавац и Вучић кажу да смо злочинци и нацисти! Стога Аутохтона – Хрватска странка права због Вучићевог и Пупавчевог скупа у Бачкој Паланци тражи сљедеће:

Пошто је Милорад Пупавац и његова злочинацка странка СДСС коалицијски партнер ХДЗ -а тражимо сљедеће:

ХДЗ да раскине коалицију са СДСС – ом и Милорадом Пупавцем странком која је учинила агресију на Хрватску,
ХДЗ као владајућа странка, да преко Државног одвјетништва покрене одузимањем Хрватског држављанства, избацивањем из Хрватског државног сабора и протјеривањем из Хрватске Милорада Пупавца,
ХДЗ као владајућа странка да прекине финанцирати СНВ у милијунским износима, те забрани прославу четницких злочина у Србу над дјецом и цивилима оног краја.

Уколико ХДЗ као владајућа странка то не учини, прогласит ћемо странку ХДЗ издајнилком, странку која подржава летништво у Хрватској и покренути лавину демократских просвједа испред сједишта Владе РХ и сједишта странке.
Политика лажи изгубит ће ову битку, пета колона комуниста, велико Срба и четника изгубит ће овај рат!
Бог и Хрвати!
За дом спремни!
Аутохтона – Хрватска странка права
предсједник, Дражен Келеминец

Болесно, зар не? Много болесно.

 

 

Извор: Информер